O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de bomba değişiklik! Acun Ilıcalı...

Magazin Haberleri
O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de bomba değişiklik! Acun Ilıcalı...

O Ses Türkiye her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı özel bölümüyle ekranlarda olacak. Fenomen programda sürpriz bir gelişme yaşandı. Yılbaşı özel bölümünde sevilen yarışmayı Beyazıt Öztürk'ün sunacağı, Acun Ilıcalı'nın ise jüri koltuğunda oturacağı ortaya çıktı.

TV8’in sahibi Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı ‘O Ses Türkiye’, yılbaşı özel bölümüyle 31 Aralık pazar akşamı ekranda olacak.

Yarışmanın sürpriz jürisi ise Meryem Uzerli olacak. Hayranları bir diziyle dönmesini beklerken Meryem Uzerli 'O Ses Türkiye'de hayranlarının karşısına çıkacak.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de bomba değişiklik! Acun Ilıcalı... - Resim : 1

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre,  Bu yılbaşı gecesi Beyaz Show’u yapma fikrinden vazgeçen Beyaz’ın bir sürpriz yapacağı ve Acun Ilıcalı’nın yerine fenomen yarışmayı sunacağı, Acun Ilıcalı’nın da Beyaz’ın yerine jüri koltuğunda oturacağı öğrenildi. 

Jüride Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş yer alacak.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de bomba değişiklik! Acun Ilıcalı... - Resim : 2

27 Aralık’ta O Ses Maltepe Stüdyosu’nda çekilecek yarışmaya renk katacak ünlüler arasında Kerem Alışık, Enis Arıkan, Kızılcık Şerbeti’nden Ceren Karakoç ve Evrim Alasya, Sarp- Bengi Apak, Mutluyuz film ekibinden İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu, Lohusa film ekibinden Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan ve Hazal Türesan, tv8’in Aşka Düşman ekibinden Buse Meral, Doğu Demirkol, Özge Özacar, Özgü Kaya ve Devrim Özkan gibi ünlülerin yer alacağı konuşuluyor. 20 ve 26 Aralık’ta yarışmacılar Tarık Sezer ve Orkestrası’yla ses provası yapacak.

 

Kaynak: Haber Global TV