O Ses Türkiye finalistleri 2021 kimler oldu, kim kazandı? O Ses Türkiye finali ne zaman?

Magazin Haberleri
O Ses Türkiye finalistleri 2021 kimler oldu, kim kazandı? O Ses Türkiye finali ne zaman?

Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye şarkı yarışmasında final günü geldi. Yarışmacılar bu gece son kez performanslarını sergileyecek. Peki, O Ses Türkiye 2021'de finale kalan isimler kimler? İşte detaylar...

O Ses Türkiye finalistleri kimler? sorusu perşembe akşamı yanıt buldu. Tv8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'de cuma akşamı gerçekleşecek büyük final öncesi, 4 farklı jürinin takımında yer alan yarışmacılar 20 Ocak Perşembe akşamı sahnede elinden gelen performansı gösterdi. Aylar süren mücadelenin sonuna gelen O Ses Türkiye 2021'in şampiyonu olmak isteyen yarışmacılar düellolarda rakiplerini geçmeye çalıştı.

O SES TÜRKİYE FİNALİSTLERİ

O Ses Türkiye’de finale kalan ilk isim Murat Boz’un takımından Hakkı İlek oldu. Sonraki performansta ise Beyazıt Öztürk’ün takımından Baran Turan ve Ebru Gündeş’in takımından Mustafa Açıkgöz eşleşti. Bu turda da Mustafa Açıkgöz finale kaldı.

Oylama sonucuna göre 56 oyla finale adını yazdıran bir sonraki isim Beyazıt Öztürk’ün takımından Devrim Seyrek, diğer yarışmacı da Murat Boz’un takımından Anastasiya Budakva oldu. Yüzde 35 oyla finale kalan sonraki isimler Oğuzhan Koç’un takımından Yunus Emre Çelik, Ebru Gündeş’in takımından Wafa Benradja, Mert Yenihayat, Ebru Gündeş’in takımından Yaşam Hancılar, Beyazıt Öztürk’ün takımından Şevval Ekiz, Oğuzhan Koç’un takımından Hasan Koçak oldu.

O Ses Türkiye finalistleri 2021 kimler oldu, kim kazandı? O Ses Türkiye finali ne zaman? - Resim : 1

O SES TÜRKİYE FİNAL NE ZAMAN?

O Ses Türkiye yarışması 2021 sezonu 21 Ocak Cuma yani bu akşam sona erecek. Finalistler, bu akşam saat 20.00’dan itibaren TV8’de son kez sahneye çıkacak. Yarışma canlı olarak ekranlara gelecek.

Kaynak: Haber Global TV

O Ses Türkiye O Ses Türkiye final TV8 magazin magazin haberleri Acun Ilıcalı Ebru Gündeş Beyazıt Öztürk Murat Boz Oğuzhan Koç