Nuri Alço'dan çarpıcı 'Serenay Sarıkaya' yorumu: "Biz boşuna çalışmışız"

Magazin Haberleri
Nuri Alço'dan çarpıcı 'Serenay Sarıkaya' yorumu: "Biz boşuna çalışmışız"

Yeşilçam'ın sevilen isimlerinden biri olan Nuri Alço, başrol oyuncularının bölüm başı aldığı paralarla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Usta oyuncu, "Bölüm başı haftalık 850 bin lira Serenay alıyor. Böyle bir rakamlar yok" diyerek tepki gösterdi.

71 yaşındaki Nuri Alço, popüler oyuncuların bölüm başı kaşeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

SnobMagazin'in haberine göre; Usta oyuncu, yaptığı açıklamada, "Çok astronomik rakamlar var. Bunlar bölüm başı haftalık 850 bin TL Serenay (Sarıkaya) alıyor. Böyle bir rakam yok. Birinci öyle alıyor ama karşısındaki ikinci, üçüncü oyuncular o paraları göremiyor. Biz bedavaya oynamışız” diye konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğunu beğendiğini söyleyen Alço, “Kıvanç’ı çok başarılı buluyorum. Serenay ile güzel bir uyum içerisinde oldular” ifadelerini kullandı.

Nuri Alço'dan çarpıcı 'Serenay Sarıkaya' yorumu: "Biz boşuna çalışmışız" - Resim : 1

"YARGI'NIN HASTASIYIM"

Alço, Yargının favori dizisi olduğunu açıkladı. Dizilerdeki konuların birbiriyle benzer özellikler taşımasından rahatsız olan Alço, “Dizilerdeki konular hep aynı. Birbirine çok benzer. Bir dizi başlayıp tuttuğu zaman sürekli ilerletiyorlar. Kısa kesseler anlam kazanıyor ama uzadıkça uzatıyorlar. Yargı'yı seyrediyorum. Dizinin hastasıyım. Oyuncular, kadro güzel. İyi bir ekip kurmuşlar ama konular çok uzuyor” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Nuri Alço Serenay Sarıkaya Kıvanç Tatlıtuğ Yargı dizisi dizi dizi haberleri magazin haberleri