Serenay Sarıkaya'dan bomba itiraf: 'Şimdi bana gel dese...'

Magazin Haberleri
Serenay Sarıkaya'dan bomba itiraf: 'Şimdi bana gel dese...'

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programında bomba bir itirafta bulundu. Serenay Sarıkaya'nın oyunculuğu bırakacak kadar kadar aşık olduğu eski sevgilisi merak edildi. İşte detaylar...

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Alice müzikalinden rol arkadaşı İbrahim Selim'in programına katıldı. "İbrahim Selim ile Bu Gece" programının yeni sezonunun ilk bölümünde her zamanki gibi konuk Serenay Sarıkaya oldu.

Serenay Sarıkaya'dan bomba itiraf: 'Şimdi bana gel dese...' - Resim : 1

Sarıkaya'nın oyunculuğu bırakacak kadar aşık olduğunu söylediği sevgilisinin kim olabileceği sosyal medyada tartışma konusu oldu. Pek çok kişi bu kişinin Serenay Sarıkaya'nın en uzun soluklu ilişkisi olan Kerem Bürsin olabileceğini söyledi. Peki, o isim Çağatay Ulusoy mu, Cem Yılmaz mı, Umut Evirgen mi yoksa Kerem Bürsin mi?

Ünlü oyuncu, "Her şeyi bırakıp gideceğim bir dönem oldu" dedi ve isim vermeden eski sevgilisinden bahsetti.

İşine olan sevgisiyle tanınan Serenay Sarıkaya, "Çalışmadan duramam, mesleğimi çok seviyorum ama çok yükseldiğim bir dönem, şimdi bana gel dünyanın şu tarafında yaşayalım dese okey gelirim dediğim bir dönem oldu" dedi. Sarıkaya'nın itirafında bahsettiği kişinin Kerem Bürsin olabileceği akıllara geldi.

Serenay Sarıkaya'dan bomba itiraf: 'Şimdi bana gel dese...' - Resim : 2

İbrahim Selim'in "Sonra ne oldu diye sormayacağım" demesi üzerine Sarıkaya, "Sorma, ne haldeyim sorma..." diye gülerek o ünlü şarkıyı mırıldandı.

Çift, 4 yıllık ilişkilerini şaşırtıcı bir şekilde noktalamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Kerem Bursin Umut Evirgen Çağatay Ulusoy İbrahim Selim ile Bu Gece