Nurgül Yeşilçay sevenlerini yine korkuttu! Sahnede bir anda yere yığıldı

Magazin Haberleri
Nurgül Yeşilçay sevenlerini yine korkuttu! Sahnede bir anda yere yığıldı

Geçtiğimiz aylarda 'Son Nefesime Kadar' isimli dizinin setinde trafik kazası geçiren Nurgül Yeşilçay, sevenlerini yine korkuttu. Ünlü oyuncu tiyatroda sahne aldığı sırada aniden yere yığıldı.

Bir süredir Afra Saraçoğlu'yla beraber sahnelediği 'Bir Barda Bir Gece' isimli tiyatro oyunu ile izleyici karşısına çıkan Nurgül Yeşilçay, sahnede yaşadığı sağlık sorunuyla sevenlerini korkuttu.

Nurgül Yeşilçay sevenlerini yine korkuttu! Sahnede bir anda yere yığıldı - Resim : 1

Yeşilçay, oyunun önceki gün saat 17.00'deki gösteriminde baygınlık geçirdi. Oyuncu, performansın ilk dakikalarında bir anda yere yığılınca, hemen kulise götürüldü.

Nurgül Yeşilçay sevenlerini yine korkuttu! Sahnede bir anda yere yığıldı - Resim : 2

Tiyatroseverlerin şoka girdiği anlardan hemen sonra ara verildi. Mekandaki sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan oyuncunun, tansiyonunun düştüğü ortaya çıktı.

Nurgül Yeşilçay sevenlerini yine korkuttu! Sahnede bir anda yere yığıldı - Resim : 3

Yeşilçay'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, oyunun iki günlük gösterimleri tedbir amaçlı ileri bir tarihe ertelendi.

DİZİ SETİNDE KAZA GEÇİRDİ

Nurgül Yeşilçay'ın, bir polisi canlandırdığı ‘Son Nefesime Kadar’ dizisinin setinde, sahne gereği gördüğü suçluyu yakalamaya çalışırken kaza yaptığı ortaya çıkmıştı. Rol arkadaşına arkadan hafif bir şekilde çarpan Yeşilçay, daha sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek, bir ağaca çarpmıştı.

Nurgül Yeşilçay

"AĞZIMA, ÇENEME DİKİŞLER ATILDI"

Kaza geçirdiğini açıklayan Yeşilçay, "Bir süredir buralarda yoktum! Hastanelerde boğuşuyordum çünkü! Kendi kullandığım araçla büyük bir Kaza atlattım! Ağzıma, çeneme dikişler atıldı! Hasar kaldı ve bir süre daha devam edecek! Azıcık yamuğum ama gayet iyiyim anlayacağınız. Siz siz olun emniyet kemerinizi takın lütfen" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Nurgül Yeşilçay magazin haberleri Nurgül yeşilçay sağlık durumu