Neil Patrick Harris'ten 'Barney Stinson' itirafı: Rencide edici

Magazin Haberleri
Neil Patrick Harris'ten 'Barney Stinson' itirafı: Rencide edici

How I Met Your Mother (HIMYM) dizisinde canlandırdığı Barney Stinson karakteriyle hafızalara kazınan dünyaca ünlü oyuncu Neil Patrick Harris, dizide canlandırdığı karakter için "Geçmişe bakıldığında rencide edici" ifadesini kullandı.

Neil Patrick Harris, Amerikan komedi dizisi How I Met Your Mother'daki çapkın ve bencil Barney Stinson karakterinin "geçmişe bakıldığında rencide edici" olabileceğini söyledi.

The Guardian gazetesine verdiği bir röportajda ünlü oyuncuya 9 sezon boyunca canlandırdığı kendini beğenmiş, bencil ve manipüle edici bir karakter olan Barney Stinson ile ilgili eleştiriler de soruldu. 

KİŞİSEL BİR YAKLAŞIM YOK

Özellikle de Barney'nin kadınlara yönelik tutumları ve potansiyel aşk çıkarlarını etkilemek için manipülasyon biçimlerini ne şekilde kullandığına ilişkin sorular yönetildi. Harris, diziye kişisel bir yaklaşımının ve Barney'nin kendisinin 'hepsinin gerçek olmadığını' söyledi.

Harris, “Dizinin yapısı, gelecekteki Ted'in, çocuklarına arkadaşlarıyla hikayesini anlatmasıdır” dedi.

Harris kendisine sorulan canlandırdığı karakterle ilgili soruyla ilgili, “Ted bunu yaparken anlatıyı kurguluyor. Her zaman eğlenmek ve parti yapmak isteyen, herhangi bir deneyimi olay haline getiren çöpçatan dostu, arkadaşı Barney'den de bahsediyor. Ben Barney'i, başarısız olduğunda onu başarılı kılmak için hikaye uyduran tuhaf bir anti-süper kahraman olarak düşünüyorum" şeklinde konuştu.

GEÇMİŞTE KALDIĞI İÇİN KİMSENİN YAPABİLECEĞİ BİR ŞEY YOK

Harris, geçmiş şovları modern bir bakış açısıyla yeniden analiz etmeye gelince “varsayılan duyarsızlıkları eleştirmek." "Geçmişe bakıldığında bazı insanlar bundan rahatsız ve rencide olacak ama geçmişte kaldığı için kimsenin yapabileceği pek bir şey yok" dedi. Harris, “Ama dokuz sezon boyunca bu şovu yapma deneyimi çok iyi bir enerjiydi ve hiçbir zaman kötü niyetle bir şeyler yapma duygusu yoktu.” dedi.

 

Kaynak: Diğer

How I Met Your Mother Neil Patrick Harris