"How I Met Your Mother"dan Matrix evrenine: Neil Patrick Harris, "Matrix 4"un kadrosunda

"How I Met Your Mother"dan Matrix evrenine: Neil Patrick Harris, "Matrix 4"un kadrosunda

How I Met Your Mother'ın yıldızı Neil Patrick Harris, Matrix 4'un kadrosuna katıldı. Aktörün hangi rolü üstleneceğine dair bilgi yok ama söylentiler, genç Morpheus'u işaret ediyor...

Televizyon tarihinin nevi şahsına münhasır karakterlerinden birini canlandırdı uzun yıllar boyunca.

Fenomen dizi How I Met Your Mother'ın tartışmasız en eğlenceli ismiydi. Yatakta bile üzerinden çıkarmadığı jilet gibi takım elbiseleri, kravatları, elinden düşürmediği viski kadehi ve tabii ki iflah olmaz kadın düşkünlüğüyle Barney Stinson'a hayat verdi Neil Patrick Harris.

How I Met Your Mother'dan sonra fantastik macera A Series of Unfortunate Events'te rol alan aktör, şimdi çok farklı evrene adım atıyor. Dördüncü Matrix filminde rollerine dönecek Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un yanında izleyeceğiz oyuncuyu.

"How I Met Your Mother"dan Matrix evrenine: Neil Patrick Harris, "Matrix 4"un kadrosunda - Resim : 1

Henüz hangi rolü canlandıracağına dair bir açıklama yok ama söylentiler var: Aktörün Morpheus'un gençliğine hayat vereceği konuşuluyor.

Lana Wachowski, ağustosta açıklandığında serinin hayranlarını sevince boğan Matrix 4'u ilk üç filmin aksine tek başına yönetecek. Bu kez kardeşi Lily, yönetmenin yanında değil. Matrix 4 prodüksiyonunun 2020'nin ilk günlerinde başlaması bekleniyor...

Neil Patrick Harris Matrix Matrix 4 How I Met Your Mother Morpheus