Nagihan Karadere tehdit aldı, KADES'e başvurdu

Survivor Magazin Haberleri
Nagihan Karadere tehdit aldı, KADES'e başvurdu

Milli atlet Nagihan Karadere şimdilerde sosyal medya sayfasından sık sık Survivor yarışmasına hazırlandığı anları paylaşıyor. Son olarak Karadere aldığı tehdit sonrası KADES'e başvurdu.

Milli atlet Nagihan Karadere Survivor 2016, Survivor 2018, Survivor Exxen Cup ve Survivor 2022 All Star yarışmalarında ter akıtarak milyonlarca kitleye ulaştı.

Survivor 2022 yarışmasının ardından işletmeciliğe soyunan Nagihan Karadere, şimdilerde Survivor All Star 2024 öncesi sıkı bir antrenman yapıyor. Sık sık soluğu spor salonuna giden Nagihan Karadere şimdi ise aldığı tehdit sonrası KADES uygulamasının görüntüsünü paylaşarak tehditlere boyun eğmediğini belirtti.

Çevresinde bulunan bir yakını tarafından ölüm tehdidi aldığı öğrenilen Nagihan Karadere paylaşımına şu ifadeleri düştü:

“Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz. Geleceğin varsa göreceğin de var. Yok öyle yağma… Eceline susayan köpek camii duvarına işermiş… Hadi bakalım bekliyorum!!! Elinden geleni de ardına koyma aç köpek!" 

Nagihan Karadere tehdit aldı, KADES'e başvurdu - Resim : 1

Nagihan Karadere, 16 Şubat 1984 tarihinde Adana Kadirli ilçesinde doğdu. Türk kısa mesafe ve engelli koşucusu olan Nagihan Karadere, 400m engelli rekor derecesi 55.09 saniyedir. 2012 Londra olimpiyatlarında A barajını geçerek olimpiyatlarda yarışmıştır. Survivor All Star 2022 kadrosunda yer alan Nagihan Karadere, Uğur Gökçe ile 2016 yılında boşandı. Bu evliliğinden Ece Arven isimli bir kız çocuğu vardır.

Nagihan Karadere tehdit aldı, KADES'e başvurdu - Resim : 2

SADDAM HÜSEYİN'İN FİLMİ GELİYOR

David Seidler ile Halkawt Mustafa’nın çekeceği Saddam Hüseyin filmi devrik liderin sekiz ay boyunca saklandığı yerde geçen günlerine odaklanacak.

Filmin senaryosunu, 'Zoraki Kral' (The King’s Speech) filminin senaristi David Seidler ve 'Saddam Hüseyin'i Saklamak' (Hiding Saddam Hussein) belgeselinin yönetmeni Halkawt Mustafa birlikte kaleme aldı.

Film 2003'te iktidarı kaybettikten sonra saklanan Saddam Hüseyin ile onu saklayan Iraklı çiftçi Alaa Namık'ın hikayesine odaklanacak.

İktidardan düştükten sonra sekiz ay boyunca yer altında bir delikte saklanan Saddam Hüseyin'in bu günleri bir filme dönüşecek. Bağdat'taki Tikrit adlı kasabada çiftçi Namık'ın açtığı küçük deliğe gizlenen Saddam Hüseyin, 2003'te yakalanmış, 2006'da da idam edilmişti.

Filmin yönetmenliğini üstlenen Halkawt Mustafa, Seidler ile birlikte son üç yıllarını bu filmin senaryosunu yazarak geçirdiklerini anlattı. Her ikisinin de bu hikayenin alışılagelmiş Hollywood bakış açısı yerine, Namık'ın bakış açısıyla anlatılması konusunda kararlı olduklarını söyledi. Mustafa, "Saddam Hüseyin'i bulma görevini üstlenen CIA ajanı hakkında bir film yapmak istemiyorum" diye konuştu.

Saddam'ı gizleyen çiftçi Namık, ilk kez "Saddam Hüseyin'i Saklamak" (Hiding Saddam Hussein) belgeselinde konuşmuştu. Belgesel ilk kez 1 Aralık'ta Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali'nde gösterilecek.

Kaynak: Haber Global TV