Acun Ilıcalı, Survivor 2024'ün yedinci yarışmacısını açıkladı: Üçüncü kez şampiyon olmak için geliyor!

Survivor Survivor All Star
Acun Ilıcalı, Survivor 2024'ün yedinci yarışmacısını açıkladı: Üçüncü kez şampiyon olmak için geliyor!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ün kadrosunu açıklamaya devam ediyor. Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım ve Damla Can'ın ardından Turabi Çamkıran'ın da Survivor'da yer alacağını duyurdu.

2024 Survivor'a iddialı bir kadroyla girmeye hazırlanan Acun Ilıcalı yeni sezon öncesi yarışmacıları açıklamaya devam ediyor.

Survivor'da iz bırakan yarışmacıların yer alacağı Survivor All Star 2024'ün kadrosunda eski şampiyonlar ve finalistler yer alıyor.

Acun Ilıcalı, Survivor 2024'ün yedinci yarışmacısını açıkladı: Üçüncü kez şampiyon olmak için geliyor! - Resim : 1

"3. KEZ ŞAMPİYON OLMAK İÇİN GELİYOR"

Her gün bir Survivor All Star yarışmacısını açıklayan Acun Ilıcalı, bugün de Turabi Çamkıran'ın kadroya dahil olduğunu duyurdu. Daha önce 3 kez yarışmaya katılan ve 2 kez şampiyon olan Turabi'nin All Star'da mücadele edeceğini söyleyen Acun Ilıcalı, "Survivor tarihinin efsane ismi 3. kez şampiyon olmak için All Star'a geliyor. MTV'de katıldığı programda da birinci olarak bizi gururlandıran Turabi'nin bu sefer zorlu rakipleri karşısında ne yapacağını merak ediyorum" dedi.

Acun Ilıcalı, Survivor 2024'ün yedinci yarışmacısını açıkladı: Üçüncü kez şampiyon olmak için geliyor! - Resim : 2

2 KEZ ŞAMPİYON OLDU

Turabi Çamkıran, 2014, 2015 ve 2018 yıllarında Survivor'da mücadele etti. 2014 Survivor'da Gönüllüler takımında yer alan Turabi, şampiyon oldu. 2015 yılında da Survivor All Star'da yer alan Turabi, bir kez daha şampiyon oldu ve art arda iki kez Survivor yarışmasını kazanan ilk kişi ilan edildi.

Acun Ilıcalı, Survivor 2024'ün yedinci yarışmacısını açıkladı: Üçüncü kez şampiyon olmak için geliyor! - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Turabi Çamkıran Survivor All Star 2024 Survivor All Star 2024 kadrosu