Müzisyen Elif Sanchez Poster'de

Haber Global
Müzisyen Elif Sanchez Poster'de

Haber Global'de, 18 Haziran Cumartesi günü saat 17.30’da, Narmin Balayeva’nın sunduğu 'Poster', 11 Grammy Ödüllü besteci Javier Limon ile çalışan müzisyen Elif Sanchez’i ağırlayacak.

Elif Sanchez, İspanyol müziğini kendi tarzıyla harmanladığı yeni albümünü, hakkında bilinmeyenleri ve merak edilenleri anlatacak.

Poster, sanatçı Yasemin Güzel'in şiddete maruz kalan kadınların hikayelerinden esinlenerek kadına yönelik şiddete dikkat çektiği "Saçtan Hikayeler" sergisine gidecek.

Programda ayrıca Balayeva, Prof. Dr. Mehmet Akbulut'u konuk edecek. Akbulut, milyonlarca insanın yaşadığı, ölümle sonuçlanan pulmoner hipertansiyona neden olan etkenleri ve tedavisini anlatacak.

Narmin Balayeva'nın sunduğu "Poster" programında, ünlülerin dünyası, moda rüzgarları, kültür - sanata dair son haberler, keşfedilmeyi bekleyen mekanlar, pratik bilgiler ve daha fazlası cumartesi saat 17.30’da Haber Global’de ekrana geliyor.

Müzisyen Elif Sanchez Poster'de - Resim : 1

ELİF SANCHEZ KİMDİR?

Müzisyen bir aileden gelen Elif Sanchez, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nı üstün başarı ödülü ile bitirdi. Sanchez, 2017’de Bill Pierce Ödülü ve Akdeniz Müzik Enstitüsü Ödülü’nü kazanarak Berklee College of Music’den mezun oldu. Boston’da kaldığı süre boyunca, 2015’te kurduğu “Mediant Collective” grubu ile Grammy ödül sahibi Javier Límon’un dikkatini çeken ve “Refuge of Sound” projesine konuk sanatçı olarak davet edildi. Boston ve New York’ta Drom NYC, Rockwood Music Hall, The Well Brooklyn, Boston Symphony Hall, Boston Opera House, Berklee Performance Center gibi önemli konser salonları ve caz kulüplerinde performanslar sergiledi.

Kaynak: Haber Global TV

Haber Global