Müzisyen Cenk Yüksel Poster’de!

Haber Global
Müzisyen Cenk Yüksel Poster’de!

Haber Global’de, 23 Temmuz Cumartesi günü saat 17.30’da, Narmin Balayeva’nın sunduğu “Poster” çok yönlü sanatçı Cenk Yüksel’i ağırlayacak.

Cenk Yüksel, yeni maxi – single albümü “Hadi Şansım”ı Poster’de anlatacak.

Poster, bugüne kadar toplam 200'ün üzerinde kişisel sergi ve karma sergiye katılan, eserleri Avrupa ülkelerinin tamamında, ABD, Kanada, Meksika, Arap Yarımadası'nın tamamında, Rusya, Moldova, Ukrayna, tüm Türk Cumhuriyetlerinde, Çin, Tayvan, Kore ve Japonya’da müze, özel koleksiyon ve galerilerinde bulunan, çalışmalarını tarihte üç imparatorluğa başkentlik yapmış İstanbul'da sürdüren uluslararası ödüllü ressam İsmail Acar’ın atölyesini ekrana taşıyacak.

Programın “Güzellik - Sağlık” bölümünde ise; implantın önemi, implantla ilgili bilinmesi gerekenler ve diş sağlığının nasıl korunması gerektiği anlatılacak.

Müzisyen Cenk Yüksel Poster’de! - Resim : 1

Narmin Balayeva’nın sunduğu “Poster” programında, ünlülerin dünyası, moda rüzgarları, kültür - sanata dair son haberler, keşfedilmeyi bekleyen mekanlar, pratik bilgiler ve daha fazlası cumartesi saat 17.30’da Haber Global’de ekrana geliyor.

CENK YÜKSEL KİMDİR?

2009 senesinde çıkarmış olduğu ilk albümü “Vura Vura” ile beğeni toplayan Cenk Yüksel müzik kariyerine, Türkiye’de birçok ilde ve yurtdışında, New York, Strasbourg, Frankfurt, Casablanca, Moskova, Selanik şehirlerinde, Yeşilçam şarkıları ve kaset şarkıları konsept projeleriyle devam etmektedir. Yüksel, İ.T.Ü. Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Şan bölümü ve İ.Ü. Devlet Konservatuvarı Opera Şan bölümlerinden mezun olmuştur. Halen doktora düzeyinde akademik kariyeri devam eden sanatçının, hayvan hakları ve kadına yönelik şiddetle alakalı yürütmüş olduğu sosyal sorumluluk projeleri de mevcuttur.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Haber Global poster Cenk Yüksel Narmin Balayeva