Murat Yıldırım'dan Teşkilat dizisinden ayrılan Deniz Baysal'a veda: Ne güzel bir oyuncusun

Magazin Haberleri Teşkilat Dizi Haberleri
Murat Yıldırım'dan Teşkilat dizisinden ayrılan Deniz Baysal'a veda: Ne güzel bir oyuncusun

Ünlü oyuncu Deniz Baysal, başrolünde yer aldığı Teşkilat dizisinden ayrıldığını duyurdu. Oyuncunun rol arkadaşı Murat Yıldırım, Baysal'a veda mesajında "Ne güzel bir oyuncusun" ifadelerini kullandı.

Deniz Baysal, sosyal medya hesabında yaptığı açıklama ile Teşkilat dizisinden ayrıldığını duyurdu.

Murat Yıldırım'dan Teşkilat dizisinden ayrılan Deniz Baysal'a veda: Ne güzel bir oyuncusun - Resim : 1

Dizide Zehra karakterine hayat veren oyuncu paylaşımında "Benim için kolay değil. Nasıl kısa yazabilirim, anlatabilirim bilmiyorum ama...Bir yolun daha sonuna geldik. Benim için unutulmayacak, tadı ne olursa olsun damağımda kalacak bir proje oldu Teşkilat. Bu yolculukta, 3 sezonda emeği geçen tüm canım ekip arkadaşlarım... Her birinizi çok seviyorum. Bir kusurum olduysa affola..." ifadelerini kullandı.

"İYİ Kİ SEN ZEHRA OLDUN"

Oyuncunun rol arkadaşı Murat Yıldırım ise Baysal ile setten bir karesini yayınlayarak oyuncuya veda etti. Yıldırım paylaşımında "Deniz, can dostum… İyi ki bu projeyi kabul edip seninle oynadım, iyi ki sen Zehra oldun, en iyi tarafı da senin gibi bir dostum oldu… Ne güzel bir oyuncusun, yolun açık olsun” ifadelerine yer verdi.

Murat Yıldırım'dan Teşkilat dizisinden ayrılan Deniz Baysal'a veda: Ne güzel bir oyuncusun - Resim : 2

Baysal, hikayeyi kendi hesabından paylaşarak "Ben de her zaman senin yanındayım. İyi ki senin tanıdım canım Murad" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Deniz Baysal Teşkilat dizisi Murat Yıldırım sosyal medya dizi haberleri