Murat Yıldırım'dan takdir toplayan hareket! Yardım kolisi dağıttı

Murat Yıldırım'dan takdir toplayan hareket! Yardım kolisi dağıttı

Geçtiğimiz haftalarda final yapan Ramo dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım, tam kapanmanın başlamasına saatler kala ihtiyaç sahiplerine erzak kolisi dağıttı.

Son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren Murat Yıldırım, tam kapanmadan önce ihtiyaç sahiplerini unutmadı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ERZAK KOLİSİ DAĞITTI

Ünlü oyuncu, Ramazan ayı için erzak kolisi hazırlatarak ihtiyaç sahiplerine dağıttı. Murat Yıldırım aracına yüklediği kolileri 17 günlük tam kapanma başlamadan önce tek başına taşıyarak dağıttı. Yıldırım'ın yaptığı bu anlamlı yardım ise bir vatandaşın o anları görüntülemesiyle ortaya çıktı.

GEÇTİĞİMİZ YIL DA YARIM KOLİSİ DAĞITMIŞTI

Ramo dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım geçtiğimiz yıl da ramazan ayında bir süpermarkette ihtiyaç sahibi aileler için yardım kolileri hazırlarken görüntülenmişti. Kolileri hazırlarken tanınmamak için kapüşonlu bir şekilde alışveriş yapan Yıldırım, hazırlatmış olduğu bu kolileri düşük gelirli ailelere göndermişti.

Ayrıca Etiyopya'da da 1000 aileye yardım kolisi gönderen oyuncuya Etiyopyalı çocuklardan "Murat Yıldırım çok teşekkür ederiz" yazılı mesajlar gelmişti.

Murat Yıldırım'dan takdir toplayan hareket! Yardım kolisi dağıttı - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Murat Yıldırım Ramo tam kapanma