Bade İşçil: Para kazanmayı özledim!

Bade İşçil: Para kazanmayı özledim!

Yaklaşık 3 yıldır ekranlardan uzak olan oyuncu Bade İşçil, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden İşçil, "Özgür olmayı, para kazanmayı özledim" dedi.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde hayat verdiği Pelin karakterini canlandıran Bade İşçil, köpeği Mösye ile geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen ünlü oyuncu, pandemi nedeniyle yaşadığı maddi sıkıntılardan bahsetti.

Zor günler geçirdiğini belirten Bade İşçil, "İşimi, para kazanmayı özledim. Kaç senedir çalışmıyorum. Ödemeleri denkleştirerek bir şekilde geçiniyorum. Biz öyle turnayı gözünden vurmadık, o kadar açılamadık. Ama çok şükür kendi yağımızda kavruluyoruz" ifadelerini kullandı.

Bade İşçil: Para kazanmayı özledim! - Resim : 1

Cadde'nin haberine göre; muhabirlerin pandemi döneminde dizilerdeki öpüşme sahneleri hakkındaki düşüncelerini sorması üzerine İşçil, "Oyuncu, oyunculuk gereği her şeyi yapabilir. İş oraya gelene kadar sonuçta aynı ortamdalar. Ama ben şu an sağlıklı bulmuyorum" şeklinde konuştu.

Bade İşçil koronavirüs magazin haberleri