Mucize Doktor final mi yapıyor? Mucize Doktor neden final yapıyor? Final fragmanı yayınlandı mı?

Mucize Doktor Dizi Haberleri
Mucize Doktor final mi yapıyor? Mucize Doktor neden final yapıyor? Final fragmanı yayınlandı mı?

Başrolünü Taner Ölmez'in üstlendiği Fox TV dizisi Mucize Doktor, sürpriz bir kararla final yapıyor. Peki, Mucize Doktor neden final yapıyor? Final fragmanı yayınlandı mı?

2013 yapımı Güney Kore dizisi Good Doctor'dan uyarlanan Mucize Doktor dizisi, ekranlara veda etme kararı aldı. Otizmli bir doktor olan Ali Vefa’nın duygusal hikâyesinin anlatıldığı Mucize Doktor’un ani final kararı dizinin sevenlerini üzdü.

Mucize Doktor final mi yapıyor? Mucize Doktor neden final yapıyor? Final fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 1

MUCİZE DOKTOR NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Sevilen diziye imza atan MF Yapım, sosyal medya üzerinden “Mucize Doktor neden final yapıyor?” sorusu şöyle yanıtladı:

"Otizmli bireylerin, hepimiz gibi, hepimiz kadar yaşama hakkı olduğunu anlattığımız hikayemizin sonuna geldik. Ali Vefa’mız büyüdü, gelişti, hayallerini gerçekleştirdi. Onunla güldük, onunla ağladık, insan olmak ne demek onunla hatırladık. Ona, yarattığı tüm mucizelerle birlikte veda etmenin vakti geldi. Mucize Doktor 27 Mayıs Perşembe 64. bölümüyle son kez sizlerle olacak. Bize kalplerini açan tüm seyircimize teşekkür, minnet ve sevgiyle..."

MUCİZE DOKTOR FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

Yola çıktığından beri hayalini kurduğu hemen her şeyi elde eden Ali’nin önünde şimdi son bir engel vardır; o da baba olmaktır. Ali ve Nazlı bu dev kararla bocalarken Ali çocukluk zorbalarından birini yıllar sonra karşısında bulur. Ali yeni hayatına başlamadan önce abisinin kaybı ve geçmişiyle son kez yüzleşmek zorunda kalır. Ama bu imkansıza yakın bir görevdir. Ali sonunda yapabileceklerinin sınırına mı gelmiştir? Yoksa bu hayatta her şey mümkün müdür?

MUCİZE DOKTOR FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN? 

Mucize Doktor 64. (final) bölümü 27 Mayıs perşembe akşamı saat 20.00'de Fox'ta!

Mucize Doktor final mi yapıyor? Mucize Doktor neden final yapıyor? Final fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 2

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferman, Tanju’nun kızının kalp ameliyatı için geri döner. Ama durum son derece vahimdir. Bu sırada Ferman’ın hastaneden ayrılma teklifiyle bocalayan Ali, Vuslat olayı öğrenip onu cezbetmeye başlayınca iyice arada kalır. Tanju geçmişiyle yüzleşirken Nazlı, Ferman ve Ali’nin olmadığı bir hastane hayal etmeye çalışır. Ali sonunda kararını verir. Ama hiç hesapta olmayan bir gelişmeyle Ali’nin bütün hayatını değiştiren yine Nazlı olacaktır.

Kaynak: Haber Global TV

Mucize Doktor Mucize Doktor dizi mucize doktor dizisi haberleri dizi haberleri Mucize Doktor final mucize doktor 64. bölüm Mucize Doktor 63. bölüm izle