Alev Alev ne zaman final yapıyor? Alev Alev neden final yapıyor?

Alev Alev Dizi Haberleri
Alev Alev ne zaman final yapıyor? Alev Alev neden final yapıyor?

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz'in başrolleri paylaştığı Alev Alev dizisinin final tarihi belli oldu. Peki, Alev Alev ne zaman final yapıyor? Alev Alev neden final yapıyor?

Fransız yapımı Le Bazar de la Charité dizisinden uyarlanan Show TV dizisi Alev Alev adım adım finale yaklaşıyor. 

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay’ın rol aldığı Alev Alev dizisi final yapıyor. 

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş’ın yazdığı dizi 27 Mayıs perşembe akşamı 28. bölümüyle ekranlara veda edecek. 

ALEV ALEV NEDEN FİNAL YAPIYOR?

İlk bölümünün ardından geniş bir hayran kitlesine ulaşan Alev Alev dizisi, reytinglerde istenilen seviyeye ulaşamayınca final kararı aldı.

ALEV ALEV DİZİSİ FİNAL BÖLÜM FRAGMANI

ALEV ALEV DİZİSİ KONUSU

Değdiği tüm hayatları değiştiren alevler, bir yangının külünden yeşeren çiçekler… Kendini bulmanın, yola devam etmenin, adalet arayışı ve gerçek aşkın hikayesi… Bugüne kadar ekranlarda anlatılan kadın hikayelerinden tamamen ayrı bir noktada duran ‘Alev Alev’, gazete kupürlerinde karşılaştığımız haberleri, sosyal medyada her geçen gün yenisi eklenen ve çığ gibi büyüyen etiketlere neden olan pek çok olayı güçlü kadın karakterler üzerinden anlatacak. İlk ön izleme sahnesiyle TT olan dizi, ilk bölümüyle yakında Show TV’de izleyicisiyle buluşacak. Cemre, aşkla evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetinden muzdaripken küçük kızıyla birlikte bu yaşamdan kurtulmaya çalışır. Rüya, varlıklı yaşantısında hayatın acı gerçekleri ile hiç karşılaşmamıştır ve kendi güvenlikli dünyasında yaşar. Çiçek’in ise tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmaktır ve bunu hayatının merkezine alır.

Alev Alev 28. (final) bölümü 26 Mayıs akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: Haber Global TV

Alev Alev dizisi Alev Alev dizi dizi haberleri show tv dizileri Show TV alev alev 28. bölüm