Muazzez Ersoy'dan 'Seda Sayan' açıklaması: Estetiğe karşı değilim

Muazzez Ersoy'dan 'Seda Sayan' açıklaması: Estetiğe karşı değilim

Muazzez Ersoy'un, son paylaştığı fotoğrafa düştüğü "Kendine benzemek ne güzel... Filtresiz" notuyla geçtiğimiz günlerde estetik yaptıran Seda Sayan'a gönderme yaptığı iddia edildi. Ersoy'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Geçtiğimiz haftalarda 'Fransız askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren Seda Sayan, operasyon görüntüsünü de sosyal medya hesabından paylaştı. "Kimseden gizlim saklım yok” diyen Sayan, "Yaptırdığım operasyonlardan pişman değilim" mesajı vermişti.

Sayan'ın paylaşımından günler sonra Muazzez Ersoy’un, sosyal medya hesabından yayınladığı poza “Kendine benzemek ne güzel... Filtresiz” notunu düşmesi dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları, Ersoy'un sözlerinin Sayan'a olduğunu iddia etti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kendine benzemek ne güzel; filtresiz ?

A post shared by Muazzez Ersoy (@ersoymuazzez) on

Sayan, bu sözlerin hedefindeki ismin kendisi olduğunu yazan bir takipçiye, "Gerdirip gerdirip söylemeyenler... Ah doktor Serdar, kimlere elin değmedi ama söyleyemezler" yanıtını verdi.

“ESTETİĞE KARŞI DEĞİLİM”

Bunun üzerine Muazzez Ersoy, paylaşımına düştüğü notla ilgili sessizliğini bozdu. Ersoy, "Ben Instagram'daki yorumumu herkes için yaptım, şöhretli bir kişi ya da kişiler için söylemedim. Photoshop'lar çok abartılıyor, insanların normal halleriyle Instagram'daki fotoğrafları arasında dağlar kadar fark var; photoshopla insanların başka bir insana dönüşmesine karşıyım. Bu arada estetiğe de karşı değilim ki. Beni tanıyanlar, bilirler ki ne polemik severim ne de bu tarz durumlarda kalmayı. Takipçilerin, yorum yapanların sözleri de, yorumları da bana mal edilmesin" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Muazzez Ersoy Seda Sayan Fransız askısı