Seda Sayan'ı çileden çıkaran yorum! Takipçisine ateş püskürdü

Seda Sayan'ı çileden çıkaran yorum! Takipçisine ateş püskürdü

Yaşlanmayı önlemek için Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdiren Seda Sayan, bir erkek takipçisinin kendisine yaptığı, "Allah'tan korkmaz, edepsiz" yorumuna ateş püskürdü.

Geçtiğimiz günlerde ‘Fransız askısı’ yöntemiyle yüzünü gerdiren 57 yaşındaki Seda Sayan, operasyon sonrasında bu işlem sırasında çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı. Sayan fotoğrafının, estetik öncesine ait olduğunu söylese de, birçok takipçisi tarafından paylaşımı eleştirildi. 

Sayan'ın ses getiren paylaşımından sonra Muazzez Ersoy’un “Kendine benzemek ne güzel... Filtresiz” notuyla fotoğrafını paylaşması bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından manidar bulundu.

“GERDİRİP GERDİRİP SÖYLEMEYENLER”

Sayan, bu sözlerin hedefindeki ismin kendisi olduğunu yazan bir takipçisine ise şu yanıtı verdi: 

“Gerdirip gerdirip söylemeyenler... Ah doktor Serdar, kimlere elin değmedi ama söyleyemezler.”

Seda Sayan'ı çileden çıkaran yorum! Takipçisine ateş püskürdü - Resim : 2

Sosyal medyada yaşananlardan sonra Seda Sayan’ın bir erkek takipçisi, “Tüküreyim dobralığına Muazzez Ersoy gerçek bir sanatçı, doğal bir kadın. Allah korkusu var. Seda Sayan Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz. Edepsiz" yorumu yaptı.

TAKİPÇİSİNE SERT ÇIKTI

Bu mesaj karşısında sinirlenen Seda Sayan ise "Ulan y… sen kimsin ki benim Allah korkumu sorgulayabiliyorsun" diyerek karşılık verdi.

Seda Sayan'ı çileden çıkaran yorum! Takipçisine ateş püskürdü - Resim : 3

Seren Serengil, 'Fransız Askısı' adı verilen yöntemle 10 yaş birden gençleşen Sayan’ın kendisine benzemek istediğini ima etmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Seda Sayan Fransız askısı sosyal medya Muazzez Ersoy