Merve diskalifiye olunca herkes Nisa'yı hatırlatıp tepki göstermişti! Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama

Magazin Haberleri Acun Ilıcalı
Merve diskalifiye olunca herkes Nisa'yı hatırlatıp tepki göstermişti! Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama

Survivor 2023'te Merve'yi diskalifiye eden Acun Ilıcalı'ya tepki gösteren seyirciler, Nisa Bölükbaşı ve diğer yarışmacıların zamanında oyunları bıraktığını hatırlatarak tepki gösterdi. Survivor Ekstra'ya konuk olan Ilıcalı, Merve'nin diskalifiye edilmesiyle ilgili olarak konuştu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, gönüllüler takımından Merve'nin dokunulmazlık oyunundaki isteksiz tavırlarından ve takımının kaybetmesine sebep olduğu için diskalifiye edildiğini duyurdu.

Bu olay, Survivor seyircileri arasında tartışma yarattı, bazıları Nisa Bölükbaşı'nın uyuyarak oyuna çıkmadığını hatırlatarak tepki gösterdi.

Merve diskalifiye olunca herkes Nisa'yı hatırlatıp tepki göstermişti! Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama - Resim : 1

Acun Ilıcalı, eleştirilere dün akşam Survivor Ekstra programında cevap verdi. Merve'nin diskalifiye edilmesi hakkında açıklama yapan Ilıcalı, bir yarışmacının oyunda isteksiz davranması ve takımına bilerek kaybettirmesi kabul edilemez olduğunu belirtti.

Merve'nin günlerdir Survivor'dan ayrılmak istediğini söylediğini ve oyunlara odaklanmadığını belirten Ilıcalı, Merve'ye durumunu sorduğunu ve aynı tutumunu devam ettireceğini öğrendiğini söyledi.

Merve diskalifiye olunca herkes Nisa'yı hatırlatıp tepki göstermişti! Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama - Resim : 2

Acun Ilıcalı, Merve'nin değerli bir yarışmacı olduğunu ve kendisini sevdiğini belirtti. Ancak, bir yarışmacının takımına bilerek oyun kaybettirmesine izin vermenin doğru olmadığını vurguladı. Acun Ilıcalı sözlerinin arkasında olduğunu belirterek, Merve'ye her şeyi anlattığını ve kararını verirken onun görüşlerini de dikkate aldığını söyledi.

Merve diskalifiye olunca herkes Nisa'yı hatırlatıp tepki göstermişti! Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama - Resim : 3

 

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Nisa Bölükbaşı Survivor Ekstra magazin haberleri