Merve Boluğur'un dinmeyen özlemi: Bu sensiz geçen ikinci ay!

Merve Boluğur'un dinmeyen özlemi: Bu sensiz geçen ikinci ay!

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur, iki ay önce vefat eden köpeği Çiko'ya olan özlemini takipçileriyle paylaştı.

Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımları ve gündem yaratan açıklamarıyla adından sık sık söz ettiriyor. 

Instagram hesabını aktif kullanan ve takipçileriyle etkileşime girmeyi ihmal etmeyen Boluğur, geçtiğimiz nisan ayında vefat eden köpeği Çiko'ya olan özlemini sosyal medya hesabından paylaştı.

"ELİMDEN BİR ŞEY GELMİYOR AFFET"

Yaklaşık 12 yıl birlikte yaşadığı köpeği Çiko ile ilgili duygusal bir paylaşımda bulunan Boluğur, şu ifadeleri kullandı: 

“Sensiz bu ikinci ay. Seni çok ama çok seviyorum. Evde seni arıyorum. Varlığın dün gibi, inanasım hala gelmiyor. Senle konuşuyorum belki de kendimi rahatlatıyorum. Yarın parka gideceğim ve sen olmayacaksın bunu biliyorum. Oyunlarımızı özledim Çiko. Sana masal anlatmayı. Fakat elimden bir şey gelmiyor affet. Annen.”

Merve Boluğur'un dinmeyen özlemi: Bu sensiz geçen ikinci ay! - Resim : 1

SEKSİ BAKMAK İSTEYENLERE TAVSİYE VERDİ

Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde kendisi gibi seksi bakmak isteyen takipçilerine ipuçları verdi. Boluğur, takipçisinin "Senin gibi seksi bakmak isterdim ama beceremiyorum" yorumuna “Kafanı eğ, ben buyum işte de, içindeki kadını çıkar" karşılığını verdi.

Merve Boluğur'un dinmeyen özlemi: Bu sensiz geçen ikinci ay! - Resim : 2

33 yaşındaki oyuncu, "Ruh hastası gibi gülüyorsun. Çok hoşuma gidiyor lütfen değiştirme!" yorumuna ise "Öyle söyleme... Dünyanın en çekici gülümsemesi" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Merve Boluğur Merve Boluğur haberleri merve boluğur sosyal medya merve boluğur'un köpeği merve boluğur'un köpeği çiko