Merve Boluğur seksi bakmak isteyenlere önerilerde bulundu

Merve Boluğur seksi bakmak isteyenlere önerilerde bulundu

Sosyal medya paylaşımları ve gündem yaratan açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren oyuncu Merve Boluğur, kendisi gibi seksi bakmak isteyenlere önerilerde bulundu.

Sosyal medya hesabından cesur pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Merve Boluğur, bu kez kendisine Instagram'dan gelen soruları yanıtladı.

Merve Boluğur seksi bakmak isteyenlere önerilerde bulundu - Resim : 1

Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, kendisi gibi seksi bakmak isteyenlere ipuçları verdi. Boluğur, takipçisinin "Senin gibi seksi bakmak isterdim ama beceremiyorum" yorumuna “Kafanı eğ, ben buyum işte de, içindeki kadını çıkar" karşılığını verdi.

Merve Boluğur seksi bakmak isteyenlere önerilerde bulundu - Resim : 2

33 yaşındaki oyuncu, "Ruh hastası gibi gülüyorsun. Çok hoşuma gidiyor lütfen değiştirme!" yorumuna ise "Öyle söyleme... Dünyanın en çekici gülümsemesi" dedi.

"İLK GÜN EVE GELEN ERKEK CİNSELLİK İSTER"

Geçtiğimiz aylarda YouTube kanalı kuran ve burada kadın-erkek ilişkilerine dair tartışma yaratan açıklamalarda bulunan Boluğur, “İlk gün eve gelen erkek film izlemez, cinsellik ister. Erkek 1 aydan önce eve girmemeli.

Cinsellik yaşamak isteyebilir bir erkek ama o da bunu isteyen kızla yapsın. Kız da bir izlenimi verir. Birinci gündem film mi izleyeceğiz. Birinci günden film filan izleyemeyiz..." dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Merve Boluğur sosyal medya magazin haberleri