Ünlü oyuncu Merve Boluğur'un cesur paylaşımı sosyal medyayı salladı!

Ünlü oyuncu Merve Boluğur'un cesur paylaşımı sosyal medyayı salladı!

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Son olarak, siyah saten elbisesiyle iddialı bir pozunu yayınlayan ünlü oyuncuya beğeni yağdı.

Şu sıralar şarkıcılığa adım atmaya hazırlanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, Instagram hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Boluğur, iç çamaşırsız, dekolteli pozuyla sosyal medya olay yarattı.

Instagram'da yaklaşık 4 milyon takipçisi olan Merve Boluğur'un cesur paylaşımı kısa sürede beğeni topladı. 

Ünlü oyuncu Merve Boluğur'un cesur paylaşımı sosyal medyayı salladı! - Resim : 1

"İLK GÜN EVE GELEN ERKEK CİNSELLİK İSTER"

Geçtiğimiz aylarda YouTube kanalı kuran ve burada kadın-erkek ilişkilerine dair tartışma yaratan açıklamalarda bulunan Boluğur, “İlk gün eve gelen erkek film izlemez, cinsellik ister. Erkek 1 aydan önce eve girmemeli.

Cinsellik yaşamak isteyebilir bir erkek ama o da bunu isteyen kızla yapsın. Kız da bir izlenimi verir. Birinci gündem film mi izleyeceğiz. Birinci günden film filan izleyemeyiz..." dedi.

Ünlü oyuncu Merve Boluğur'un cesur paylaşımı sosyal medyayı salladı! - Resim : 2

ARADIĞI ERKEĞİ ANLATTI

Ünlü oyuncu, kendi adını taşıyan YouTube kanalında aradığı erkeği şöyle anlattı: 

"Hepimizin yaşadığı birlikteliklerle ilgili mevzulara hem mizahi yönden hem de kendi tecrübelerimden yola çıkarak önerilerde bulunarak yaklaştım. Birebir yaşadıklarımdan, yaşadıklarından konu alınmıştır. Amacım kadınların kendi güçlerini yaşaması! Ayrıca kusursuz kadınlar; sizin de olduğunuz gibi, korkusuzca kendinizi yansıtmanız benim için önemlidir. Bu cesaretlendirme hususunda destekçiniz olarak yanınızdayım." 

Merve Boluğur, yayınladığı videoda aradığı erkek ile ilgili hem esprili hem de durumu ti'ye alan sözleriyle dikkat çekti. Ünlü oyuncu, kriterleri saydı ve beyninin sol tarafını kullanan birisi olması gerektiğini de ifade etti.

Yaşadıklarından etkilendiğini söyleyen ünlü oyuncu, "Kadınların yanındayım" dedi. Merve Boluğur'a kadın takipçilerinden çok sayıda yorum yağdı.

Kaynak: Haber Global TV

Merve Boluğur Merve Boluğur pozları Merve Boluğur fotoğrafları magazin haberleri