Merve Boluğur otobüse bindi, o anları paylaştı: "Pampalarımla kopuyoruz"

Magazin Haberleri

Önceki gün annesi Nehra Boluğur ile halk otobüsüne binen Merve Boluğur, o anları Instagram'dan paylaştı. En son ortaokulda otobüse bindiğini dile getiren ünlü isim, "Otobüste pampalarımla kopuyoruz" dedi.

Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Nurbanu Sultan karakteriyle izleyici karşısına çıkan Merve Boluğur, oyunculuktan şarkıcılığa adım attı.

Merve Boluğur otobüse bindi, o anları paylaştı: "Pampalarımla kopuyoruz" - Resim : 1

"HADİ DİZGİNLE BENİ"

Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde sözlerini kendisinin yazdığı, aranjesini Mert Aydın'ın yaptığı yeni şarkısını Instagram'da yayınladı ve şu notu düştü:

"Sözler: Şşşşttt benden gitmemişsin gittiğini sanmışsın anca. Piişşşt kendine gelememişsin ölüyorsun anlasana. Acıttığın 'geçmiş' artık koymaz ki bana. Kimse kesmez seni hadi gölgelerde ara. Tehlike çanları çalıyor dayanabilir misin? Geliyorsun şeytanına:) Hadi dizginle beni birleştir, al aşk işte bu doya doya. Senin kalbini alacağım istediğimde de çıkarıp oynayacağım. Rap kısmı her yanımız ateş alanı. O duygu bizi tutsak etti içine. Bir ben senden geçir kendinden. Duvarlar aşk diye haykırıyor. Tutkuları boylayalım arzular örtüştüğünde. Sesler çığlıkları alt etsin. Tenler birbirini ölesiye sevsin."

Merve Boluğur otobüse bindi, o anları paylaştı: "Pampalarımla kopuyoruz" - Resim : 2

"OTOBÜSTEYİM, BAK İŞİNE"

Son dönemde yeni şarkısıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, annesi Nehra Boluğur ile birlikte Boğaz turuna çıktı. Vapura binen Boluğur, bu fotoğrafı, "Simit, deniz kokusu, İstanbul..." notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

Merve Boluğur otobüse bindi, o anları paylaştı: "Pampalarımla kopuyoruz" - Resim : 3

Ardından halk otobüsüne binerek, Hacıosman'a giden ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Boluğur, ardından yayınladığı videoda, "Otobüsteyim. Biraz kalabalık bugün. Beni tanıyanlar da çıktı. Tanımasalar daha güzel olacaktı aslında. Annem de yanımda... Keyif yapıyoruz. Teyzeler iniyorlar. 30 M'deyiz bugün. En son ortaokulda binmiştim. Şu an bana nostalji oldu. 'Merve Boluğur otobüse bindi, parası mı bitti?' haberlerini çok merak ediyorum. Otobüste pampalarımla kopuyoruz. Hacıosman'a geldik" şeklinde konuştu.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Merve Boluğur magazin haberleri merve boluğur instagram