Merve Boluğur hüngür hüngür ağladı: "Bir daha düşünmemi sağladı..."

Magazin Haberleri
Merve Boluğur hüngür hüngür ağladı: "Bir daha düşünmemi sağladı..."

Uzun süredir ekranlarda yer almayan Merve Boluğur, Altın Melek 2022 ödül töreninde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünün sahibi oldu. Aldığı ödül karşısında duygulanan ve gözyaşlarına hakim olamayan Boluğur mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Nurbanu Sultan karakteriyle izleyici karşısına çıkan Merve Boluğur, oyunculuktan şarkıcılığa adım attı.

Merve Boluğur hüngür hüngür ağladı: "Bir daha düşünmemi sağladı..." - Resim : 1

"MURAT'A GÖNDERME YAPIYOR"

Ünlü isim, geçtiğimiz günlerde ‘Şşşşşşttttt’ adlı şarkı çıkardı. Boluğur, şarkısıyla gündeme bomba gibi düştü. Merve Boluğur'un şarkısı duyanlar eski eşi Murat Dalkılıç'a da göndermeler de bulundu. Sosyal medya kullanıcıları "Murat Dalkılıç'tan sonra kendine gelemedi", "Merve Boluğur mental sağlığımdan bir tık daha kötü bir şarkı yapmış kutluyorum kendisini", "Bir an önce şarkıcılığı da bırak" ve "Dayanamadım kapattım valla" gibi yorumlarda bulundu.

Merve Boluğur hüngür hüngür ağladı: "Bir daha düşünmemi sağladı..." - Resim : 2

DİZİLERE YEŞİL IŞIK YAKTI

2011 - 2014 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl'ın kadrosunda yer alan Boluğur, sosyal medya hesabından dizilere yeşil ışık yaktı. 

Uzun bir süreden beri setlerden uzak olmasına rağmen ' En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan ünlü isim, büyük mutluluk yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Merve Boluğur hüngür hüngür ağladı: "Bir daha düşünmemi sağladı..." - Resim : 3

"TRİLYONLUK İŞ GELSE..."

'Altın Melek 2022' ödüllerinde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Merve Boluğur, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Çok ağlattınız beni hüngür hüngür sağ olun. Kaç senedir dizi yapmama rağmen hala düşünmeniz... Mesleğimi bir daha düşünmeme sebep oldu. Trilyonluk iş gelse manevi olarak bu kadar mutlu olmazdım... Tüm magazin jürisine çok teşekkürler."

Merve Boluğur hüngür hüngür ağladı: "Bir daha düşünmemi sağladı..." - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Merve Boluğur magazin haberleri