Özge Borak'tan kurgu itirafı: Kuaförüm Sensin'de çok acı çektim

Özge Borak'tan kurgu itirafı: Kuaförüm Sensin'de çok acı çektim

Bir dönem Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'i sunan Özge Borak, programla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Menajerimi Ara dizisiyle ekranlara geri dönen oyuncu Özge Borak, YouTube'da yayınlanan Daniska Show programına konuk oldu. Daha önce sunuculuğunu üstlendiği Kuaförüm Sensin programına dair itirafıyla dikkat çeken Borak herkesi şaşırttı.

Özge Borak'tan kurgu itirafı: Kuaförüm Sensin'de çok acı çektim - Resim : 1

Programda bazı olayların kurgu olduğunu itiraf eden Özge Borak, bazı olayların ise gerçek olarak yaşandığını söyledi. Çekim esnasında yaşanan tartışmalarla ilgili kendisine set arkasından gelen uyarıları da açıklayan Özge Borak şunları söyledi: "Bunu en başında konuşmama rağmen, o şekilde ilerlemedi hiçbir şey. Tartışmayı asla kesmemem isteniyordu. Kulağıma özellikle 'Bölme' diyorlardı."

Borak programla ilgili çok acı çektiğini de sözlerine ekledi.

Özge Borak'tan kurgu itirafı: Kuaförüm Sensin'de çok acı çektim - Resim : 2

O DÖNEM GİTMEDİĞİM İÇİN PİŞMANIM!

Özge Borak, katıldığı bir programda "Yurt dışına gitmeyi düşündüm ama o dönem yaşadığım bir ilişki vardı, ‘gitmeyeyim’ deyip vazgeçtim. Çok eskiden bahsediyorum. O dönem Türkiye’yi yurt dışında temsil etme seviyesinde elime bir iş geçti ve onu değerlendirmedim gibi değil, yurt dışında eğitimle ilgili bir durum söz konusuydu. Gitmekten vazgeçtim... Gitmeme nedenim ilk evliliğim, okuldan arkadaşım Bülent Şakrak. O dönem onunla beraberdik. Yeni mezun olmuştum ve vazgeçtim. Gitmediğim için pişmanım tabii ki. Gidip geri gelecektim, yurtdışına yerleşmek gibi bir düşüncem yoktu. Bülent o dönem gerektiği kadar kıskançtı. Ama gitmememi o istedi gibi durum söz konusu değil, kendim gitmedim..." demişti.

Kaynak: Haber Global TV

özge borak Menajerimi Ara Kuaförüm Sensin magazin haberleri