Canan Ergüder meme kanserine yakalandı! Ünlü oyuncudan ilk açıklama geldi

Menajerimi Ara
Canan Ergüder meme kanserine yakalandı! Ünlü oyuncudan ilk açıklama geldi

Star TV'de seyirciyle buluşan Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterini canlandıran Canan Ergüder meme kanserine yakalandı. 43 yaşındaki oyuncudan sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Ünlü oyuncu Canan Ergüder’in, meme kanserine yakalandığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, başrolünü oynadığı 'Menajerimi Ara' dizisinden de affını istedi.

“İNİŞLİ ÇIKIŞLI BİR SÜREÇ OLACAK”

Canan Ergüder, hayranlarını üzen haberlerin ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: 

Canan Ergüder meme kanserine yakalandı! Ünlü oyuncudan ilk açıklama geldi - Resim : 1

“Çok sevgili arkadaşlarım ve beni merak eden takipçilerim ve hayranlarım,

Niyetim sizlere Menajerimi Ara'da oynayacağım son bölümde yazmaktı ama haberler size bundan önce ulaşmış bulundu. Evet, sağlığımla ilgili haberler doğru. Yaklaşık 1.5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Bu fotoğraf ameliyatım sonrası Menajerimi Ara ekibine gönderdiğim fotoğraf. Size de aynısını gönderiyorum çünkü pozitif hissettiğim anlardan bir tanesi. İnişli çıkışlı bir süreç olacak bu ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, iyileşicem. Tedavimin izin verdiği noktaya kadar çalışabileceğim son ana kadar çalışacağım. Bu da inşallah 3 bölüm daha olacak. Pandemi sürecinden geçtiğimiz için bu benim tercihimden maalesef ki daha erken bir vakit. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan, her an destek olan canım aileme, canım Menajerimi Ara dizisi ekip arkadaşlarıma, Star TV'ye ve elbette ne karar alırsam alayım hep arkamda olduğunu hissettiren Ay Yapıma'a çok teşekkür ederim.”

 AİLESİ DESTEK VERİYOR

Ergüder’in eşi Kenan Ece ve ailesi de süreci yakından takip ederek, ona bu dönemde destek veriyor.

Canan Ergüder meme kanserine yakalandı! Ünlü oyuncudan ilk açıklama geldi - Resim : 2

'Güllerin Savaşı' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Kenan Ece ile 2017 yılında nikah masasına oturan Canan Ergüder'in Demir adında üç yaşında bir oğlu var.

Canan Ergüder meme kanserine yakalandı! Ünlü oyuncudan ilk açıklama geldi - Resim : 3

CANAN ERGÜDER KİMDİR?

15 Temmuz 1977 İstanbul doğumludur. Liseyi Üsküdar Amerikan Lisesi’nde tamamlayan Canan Ergüder, Franklin and Marshall College'da tiyatro eğitimi almıştır. Ardından The New School University Actors Studio Drama Program'da yüksek lisans eğitimi almıştır.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi isimli dizide yer almış ancak başka bir projeden teklif alınca bu diziden ayrılmıştır. Son olarak geçtiğimiz günlerde final yaparak ekranlara veda eden Güllerin Savaşı dizisinde Gülfem karakterini canlandırdı.

Başarılı isim Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterine hayat veriyor.

Menajerimi Ara Canan Ergüder Canan Ergüder meme kanseri meme kanseri