Menajerimi Ara 31. Bölüm İzle

Menajerimi Ara
Menajerimi Ara 31. Bölüm İzle

Menajerimi Ara dizisinin merakla beklenen 31. bölümü Star TV ekranlarında 28 Mart Pazar günü yayınlandı. İşte Menajerimi Ara dizisinin 31. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. Menajerimi Ara 31. bölüm tek parça full izle.

Menajerimi Ara dizisinin 31. bölümü 28 Mart 2021 pazar günü Star TV'de yayınlandı.

MENAJERİMİ ARA 30. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Sırların ortaya dökülmesinden sonra ajans kendi içinde bir dağılma yaşarken, Serkan’ın menajerlere ders vermek için yaptığı hamle dengelerin tamamen değişmesine sebep olur. Serkan’ın EGO’ya ortak yaptığı Ceyda, ajansa bomba gibi düşer. Dicle Barış’a ulaşmaya çalışır ancak Barış hala depresyondadır. Yazar Cahide olayı, Kıraç ve Dicle’yi karşı karşıya getirir. Beren’in yaptıkları ortaya çıkınca Kıraç’ın tavrı Dicle’yi çok şaşırtırken Beren, yüzleşmek için Dicle’ye gider. Çınar, oyuncusu Defne Kayalar’ın yaptığı hamle ile zor durumda kalır. Barış eski evinde bulduğu geçmişe ait bir parçayla silkelenirken Dicle gelir. Dicle ve Barış hiç planlamadıkları sürpriz bir gece geçirir. Her şeyin üst üste gelmesini kaldıramayan Kıraç’a ise ne olduğu merak konusu olur.

MENAJERİMİ ARA 31. BÖLÜM FULL İZLE

Menajerimi Ara dizisinin 31. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

MENAJERİMİ ARA DİZİSİ KÜNYESİ

Yapımcı: Ay Yapım

Yönetmen: Ali Bilgin

Senaryo: Yelda Eroğlu

Oyuncular: Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu

menajerimi ara son bölüm izle dizi izle dizi haberleri Star TV dizileri Menajerimi Ara dizisi Star Menajerimi Ara izle menajerimi ara yeni bölüm izle star tv izle