Menajerimi Ara 29. Bölüm Full İzle

Menajerimi Ara
Menajerimi Ara 29. Bölüm Full İzle

Menajerimi Ara dizisinin merakla beklenen 29. bölümü Star TV ekranlarında 14 Mart Pazar günü yayınlandı. İşte Menajerimi Ara dizisinin 29. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. 

Menajerimi Ara dizisinin 29. bölümü 14 Mart 2021 pazar günü Star TV'de yayınlandı.

MENAJERİMİ ARA 28. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Dicle’nin Ömer’le görüşmesi işleri daha çok karıştırırken Barış’ın verdiği tepki Ömer’le karakola düşmelerine sebep olur. Serkan tazminat meselesi için herkesi sıkıştırmaya devam ederken Kıraç’ın öne sürdüğü fikir menajerleri ve asistanları yeni bir maceraya sürükler. Menajerler ve asistanlar ikinci bir Gökçe Bahadır bulmak için şehrin dört bir yanını gezmek zorunda kalırlar. Kıraç, oyuncusunun sette partneriyle yaşadığı krizi çözmeye çalışır. Dicle, Barış için bir adım atarken, karşısında Barış’ın annesi Ayla’yı bulur. Serkan, Feris’in hamilelik süreci için Çınar’dan yardım alır. Peride’nin Ece’den öğrendiği bir gerçek ise sürpriz bir ismi sorgulamasına neden olur.

MENAJERİMİ ARA 29. BÖLÜM FULL İZLE

Menajerimi Ara dizisinin 29. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

MENAJERİMİ ARA DİZİSİ KÜNYESİ

Yapımcı: Ay Yapım

Yönetmen: Ali Bilgin

Senaryo: Yelda Eroğlu

Oyuncular: Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu

menajerimi ara son bölüm izle dizi izle dizi haberleri Star TV dizileri Menajerimi Ara dizisi Star Menajerimi Ara izle menajerimi ara yeni bölüm izle star tv izle