Menajerimi Ara 23. Bölüm İzle

Menajerimi Ara
Menajerimi Ara 23. Bölüm İzle

Menajerimi Ara dizisinin 23. bölümü Star TV ekranlarında 31 Ocak pazar günü yayınlandı. Serdar Ortaç ve Gülben Ergen'in konuk oyuncu olduğu bölüm internete yüklendi. İşte Menajerimi Ara dizisinin 23. bölümünü izleyebileceğiniz link. 

Menajerimi Ara dizisinde Gülben Ergen ve Serdar Ortaç'ın konuk oyuncu olduğu 23. bölüm Star'da yayınlandı.

MENAJERİMİ ARA 23. BÖLÜMDE NE OLDU?

Barış’ın (Deniz Can Aktaş) peşindeki gizemli kişi serbest bırakıldıktan sonra gizlice Dicle’nin evine girerek ona zarar vermeye çalışırken bu durumdan Dicle’yi Barış kurtarıyor. Dicle’nin yaşadıklarının ardından Beren’in de (Yaprak Medine) fanından şikayetçi olması ikili arasındaki buzları bir nebze olsun eritirken, Gülben Ergen’in Feris’e hamile olabileceğini söylemesinin ardından Feris test yapıyor. Bu sırada Ego Ajans’ta da işler yine karışıyor.

MENAJERİMİ ARA 22. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Barış ve Dicle, onları izleyen birini fark ederken Barış yaşadığı diğer kazalarla birlikte bunun tesadüf olmadığını düşünür. Kıraç Serkan’la ilgili araştırmalarını sürdürürken, Feris oyuncusununsette aniden ortaya çıkan hastalığı ile ilgili sorunları sürpriz bir kişiden yardım alarak çözer. Serkan’ın Peride ile ilgili düşüncelerini söylemesi ajanstaki dengeleri bozarken, Kıraç ise Çınar ve Feris’in birlikte hareket etmesini sağlar. Serkan’ın Beren’in işi için attığı adım ise Feris’le karşı karşıya gelmesine neden olur. Dicle’nin evinde karşılaştığı kötü sürprize vereceği tepki ise merakla beklenir.

MENAJERİMİ ARA 23. BÖLÜM İZLE

Menajerimi Ara dizisinin 31 Ocak 2021 Pazar günü yayınlanan 23. bölümünü full tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kaynak: Haber Global TV

dizi izle dizi haberleri Star TV dizileri Menajerimi Ara dizisi Serdar Ortaç gülben ergen