Meme kanserine yakalanan şarkıcı Şimal: 43 kiloya kadar düştüm

Meme kanserine yakalanan şarkıcı Şimal: 43 kiloya kadar düştüm

Geçtiğimiz yıl yakalandığı meme kanserini atlatan Şimal, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bir ameliyat daha geçireceğini ve bir göğsünün alınacağını söyleyen Şimal, "43 kiloya kadar düştüm" dedi.

Arkadaşı ile yemek yemeye gittiğini söyleyen Şimal, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Kemoterapi gördüğünü ve bu süreçte saçlarını kaybettiğinden bahseden şarkıcı, "Çok uzun bir süre sahnelerden uzak kaldım. Hastalığımda hiç bu kadar destek göreceğimi tahmin etmezdim. Meğer ne çok sevenim varmış. Demet Akalın, Bengü, Derya Uluğ, Koray Avcı, Merve Özbey, daha adını sayamayacağım birçok arkadaşım desteklerini hiç eksik etmediler. Yaklaşık 5 hafta sonra bir ameliyat daha geçireceğim ve bir göğsüm alınacak. Bunlar yerine konulabilecek şeyler" dedi.

Basın mensuplarının, "Peki bu süreçte sahnelere devam edebiliyor musunuz?" sorusuna ise, "Sahneye çıkmaya başladım. Hatta doktorum enerji versin diye 1 adet muz yememe de izin vermişti. Ama ben yerimde duramıyorum hoplayıp zıpladığım için geçenlerde ufak bir rahatsızlık geçirdim. Bu sıralar ara verdim" şeklinde konuştu.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; bir hayli zayıflayan şarkıcı, iştahının hastalık döneminde bozulduğunu ifade ederek 43 kiloya kadar düştüğünü söylerken, bu sıralar kilo alma dönemine girdiğini ve 47 kiloya çıktığını açıkladı.

"DIŞIMI SÜSLERKEN İÇİMİ UNUTMUŞUM"

Ünlü şarkıcı gördüğü tedavi sonrasında geçtiğimiz ay uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Necati Arıcı ile evlilik yolunda ilk adımı attı ve nişanlandı. Kız isteme töreninden görüntüleri paylaşan sosyal medya hesabından paylaşan Şimal, 'Bizim için en güzel gün' ifadelerini kullandı

34 yaşındaki şarkıcı, meme kanserine yakalandıktan sonra "Her ne kadar bu konularda bilinçli olduğumuzu düşünsek de bazen bazı şeyleri erteleyebiliyormuşuz... Dışımı süslerken, içimi unutmuşum... Kendime çok kızgınım! Çok küçük bir kitleyken kendimi ertelediğim için tedaviye alındım" ifadelerini kullanmıştı.

"MÜCADELEMİ ASLA BIRAKMAYACAĞIM"

Şimal, hemcinslerine, "Tüm kadınlarımız erken teşhis için önce kendi muayenesini kendisi yapmayı öğrenmeli. Lütfen siz benim gibi kendinizi ertelemeyin!" diye seslenmişti.

Tedavisi için saçlarını kazıtan 35 yaşındaki şarkıcı, doğum gününde de bir mesaj paylaşmıştı. Şimal, "Yeni yaşımda dileğimin ne olduğunu az çok tahmin etmişsinizdir. Yanına bir kaç bir şey daha ekledim yine de. Bu hastalık beni buldu ama yanında bir sürü kalp kazandırdı. DM'den hiç tanımadığım kişilerin dilekleri duaları nasihatları beni hayata tekrar bağladı. O kişilerle gönül bağım nefes aldığım sürece devam edecek inşallah. Arayan, mesaj atan herkese sonsuz teşekkür ederim. Kendimi çok şanslı hissediyor,  mücadelemi asla bırakmayacağıma söz veriyorum. İyi ki varsınız dostlarım hepiniz şifa veriyorsunuz..." sözleriyle duygularını dile getirdi.

Kaynak: Haber Global TV

meme kanseri şarkıcı şimal