Kansere yakalanmıştı! Şarkıcı Şimal gözyaşlarıyla duyurdu

Bir süredir meme kanseri tedavisi gören şarkıcı Şimal, sosyal medya hesabı üzerinden kanser olduğunu duyurmuş ve kemoterapiye başladığını söylemişti. Şimal, yaptığı son paylaşımda güzel haberi gözyaşlarıyla duyurdu.

Bir süredir meme kanseri ile mücadele eden şarkıcı Şimal, kemoterapi tedavisi görüyordu. Sevenlerinin desteğiyle zor günleri atlatan Şimal kanseri yendi.

Kansere yakalanmıştı! Şarkıcı Şimal gözyaşlarıyla duyurdu - Resim : 1

Sosyal medya hesabından güzel haberi duyuran ünlü şarkıcı gözyaşları içinde kanseri yendiğini söyledi. Kafasındaki peruğu çıkartıp "artık kurtuldum" dedi.

Kansere yakalanmıştı! Şarkıcı Şimal gözyaşlarıyla duyurdu - Resim : 2

Şimal yaptığı açıklamada, 'O kadar mutluyum ki test sonuçlarım geldi. Hiç kitlem kalmamış o kadar mutluyum ki... Sanırım kurtuldum.

Dua eden herkese teşekkür ederim. Bugün benim doğum günüm, çok mutluyum. Sırada ameliyatım var. İlaçlardan sonra ameliyat tarihim belirlenecek' ifadelerini kullandı.

Kansere yakalanmıştı! Şarkıcı Şimal gözyaşlarıyla duyurdu - Resim : 3

"KENDİME ÇOK KIZGINIM"

kemoterapi tedavisi sırasında son halini paylaşan 34 yaşındaki şarkıcı, "Her ne kadar bu konularda bilinçli olduğumuzu düşünsek de bazen bazı şeyleri erteleyebiliyormuşuz... Dışımı süslerken, içimi unutmuşum... Kendime çok kızgınım! Çok küçük bir kitleyken kendimi ertelediğim için tedaviye alındım" ifadelerini kullanmıştı. 

Kansere yakalanmıştı! Şarkıcı Şimal gözyaşlarıyla duyurdu - Resim : 4

ŞİMAL KİMDİR?

Şarkıcı Şimal 25 Nisan 1986 yılında İstanbul'da doğmuştur. Boğa burcu olan Şimal'in 400e yakın bestesi bulunuyor.

İlk olarak 2012 yılında çıkış yapan şarkıcı, Başlangıç adlı albümünün prodüktörlüğünü Özken Ulusoy, aranjörlüğünü Taşkın Sabahtan ve Erdem Kınay üstlendi.

Söz ve müziği Şimal Tebessüm Eden'e ait olan albümde aranjörü Taşkın Sabahtan’ın yaptığı Şimal Yıldızı adlı şarkının klip yönetmenliğini ise Enmir Khalilzadeh üstlendi.

Kaynak: Haber Global TV

şarkıcı şimal magazin haberleri