Melisa, ikinci kez babası Acun Ilıcalı'nın düğününe gitti! Şeyma Subaşı, kızının hazırlığını izledi

Haber Merkezi
Magazin Haberleri Acun Ilıcalı
Melisa, ikinci kez babası Acun Ilıcalı'nın düğününe gitti! Şeyma Subaşı, kızının hazırlığını izledi

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, babası Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın düğününe hazırlanan kızı Melisa'yı izlerken görüntülerini paylaştı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı dün akşam dördüncü kez nikah masasına oturdu. Kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi ile dünyaevine giren çiftin görkemli düğünü çok sayıda ünlü ismin katılımıyla Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti. Ünlü çiftin düğün törenine sürat teknesiyle gittiği anlar sosyal medyada paylaşıldı.

Melisa, ikinci kez babası Acun Ilıcalı'nın düğününe gitti! Şeyma Subaşı, kızının hazırlığını izledi - Resim : 1

Herkesin merakla beklediği nikah törenine ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşılırken Ayça Çağla Altunkaya'nın gelinliği büyük beğeni topladı. Ünlü çiftin nikah şahitleri ise Esat Yontunç ile Ceren Kocakaplan oldu.

Melisa, ikinci kez babası Acun Ilıcalı'nın düğününe gitti! Şeyma Subaşı, kızının hazırlığını izledi - Resim : 2

NİKAHTAN SONRA İLK AÇIKLAMA

Nikah törenini takip eden basın mensuplarına açıklamada bulunan Acun Ilıcalı, "Zaten uzun zamandır beraberdik. Bugün de nikahımız kıyıldı. Arkadaşlarımız ile bir arada olacağız" dedi.

Melisa, ikinci kez babası Acun Ilıcalı'nın düğününe gitti! Şeyma Subaşı, kızının hazırlığını izledi - Resim : 3

MELİSA İKİNCİ KEZ BABASININ DÜĞÜNÜNDE

2013 yılında dünyaya gelen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa, 2017 yılında anne ve babasının düğününe katılmıştı.

Melisa, ikinci kez babası Acun Ilıcalı'nın düğününe gitti! Şeyma Subaşı, kızının hazırlığını izledi - Resim : 4

Melisa bu kez babasının Ayça Çağla Altunkaya ile olan düğün törenine hazırlandı. Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı kızının düğüne hazırlandığı anda yaptığı görüntülü konuşmayı sosyal medya hesabında paylaştı.