Melis Sezen 'rujumu sürdüm' deyip paylaştı, takipçilerinden beğeni yağdı

Sadakatsiz
Melis Sezen 'rujumu sürdüm' deyip paylaştı, takipçilerinden beğeni yağdı

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen, kırmızı rujuyla verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaşarak dizideki bir repliğe gönderme yaptı.

Instagram hesabında 1 milyon takipçisi bulunan Melis Sezen, son paylaşımıyla dikkat çekti. 

Melis Sezen 'rujumu sürdüm' deyip paylaştı, takipçilerinden beğeni yağdı - Resim : 1

Kırmızı rujunu sürüp çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlayan güzel oyuncu, 'Sadakatsiz' dizisindeki bir sahneye gönderme yaptı.

Melis Sezen 'rujumu sürdüm' deyip paylaştı, takipçilerinden beğeni yağdı - Resim : 2

27 yaşındaki oyuncu Melis Sezen'in 'Rujumu sürdüm' diyerek paylaştığı karelere çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Bu sözler akıllara oyuncunun hayat verdiği Derin karakteri ve annesi Gönül arasında geçen diyaloğu getirdi.

Melis Sezen 'rujumu sürdüm' deyip paylaştı, takipçilerinden beğeni yağdı - Resim : 3

Yaşadıklarına rağmen güçlü kalmak için uğraşan Gönül'ün, kızı Derin'i toparlamak için “Rujunu sür herkes seni kıskansın” demesi sosyal medyada gündem olmuştu.

Melis Sezen 'rujumu sürdüm' deyip paylaştı, takipçilerinden beğeni yağdı - Resim : 4

MELİS SEZEN KİMDİR?

Melis Sezen, 2 Aralık 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde eğitim gören Melis Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı ve ardından Siyah İnci dizisinde Ebru karakterini canlandırdı.

Rol aldığı ilk film Dünya Hali ve ikinci film Tilki Yuvası oldu. Bağımsız filmlerden sonra ilk ciddi rolünü Yarış atı Bold Pilot ve jokeyi Halis Karataş’ın gerçek hikâyesini anlatan Bizim İçin Şampiyon filmiyle yaptı. 2019 yılında Leke dizisinde “Yasemin” karakteri ilk başrolü oldu. Ardından Sevgili Geçmiş dizisinde yine başrol olan “Deren” karakterini canlandırdı. 2019 yılının sonunda Mucize 2: Aşk filminde “Beren” karakterini canlandırdı.

Melis Sezen, 2019’da IMDB Starmetre listesinde ilk 100’e girmiştir.

2020 yılında İstanbul’un işgali, Meclis-i Mebûsan’ın dağıtılması, Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki Kuvâ-yi Milliye hareketi ve Ankara’da yeni bir meclisin kuruluş süreçlerini anlatan Ya İstiklal Ya Ölüm tarihi mini dizisinde başrol karakteri “Nazan” karakterini canlandırdı. Melis Sezen şimdilerde Sadakatsiz dizisiyle ekranlarda sevenleriyle buluşuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz dizisi Melis Sezen Melis Sezen fotoğraflar Melis Sezen pozlar Melis Sezen haberleri