Demet Akalın, TikTok kullanan kızı Hira'yı anlattı: Az like almışım diye saatlerce ağlıyor!

Demet Akalın, TikTok kullanan kızı Hira'yı anlattı: Az like almışım diye saatlerce ağlıyor!

Şarkıcı Demet Akalın, 'Alişan ile Demet sabah sabah' programında, TikTok kullanan 7 yaşındaki kızı Hira'nın "Az like almışım" diyerek ağladığını anlattı.

Demet Akalın’ın 7 yaşındaki kızı Hira, 'Uzunmakarna' adıyla bilinen Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından 7 bin TL gönderdi.

Demet Akalın, TikTok kullanan kızı Hira'yı anlattı: Az like almışım diye saatlerce ağlıyor! - Resim : 1

Durumu fark eden Demet Akalın, önceki gün Instagram hesabından yayınladığı videoyla takipçilerini uyardı. 

Demet Akalın, TikTok kullanan kızı Hira'yı anlattı: Az like almışım diye saatlerce ağlıyor! - Resim : 2

“HESABIMDAN SÜREKLİ PARA ÇEKİLİYOR”

Akalın, “Hira bugün online derste moladayken biz de canlı yayındayken TikTok’a giriyor. Bize gelen kızlardan birinin canlı yayınına giriyor. Kız ‘bana çiçek gönder, böcek gönder teşekkür ederim Hira’ ve kredi kartımdan 7 bin TL çekiliyor. Para giden kişiyle konuşuyorum bana ‘bunun muhatabı Apple’ diyor.

Oraya başvuruyoruz, Appel’dan geri dönüş yok. Bu nasıl bir sahtekarlık, bu nasıl bir soygunculuk arkadaşım! Hayatımda böyle bir şey görmedim! Arkadaşlar, anneler babalar uyarıyorum; Hesabımdan sürekli para çekiliyor...” dedi. 

Demet Akalın, TikTok kullanan kızı Hira'yı anlattı: Az like almışım diye saatlerce ağlıyor! - Resim : 3

"SAATLERCE AĞLIYOR"

Demet Akalın, yakın arkadaşı Alişan ile sunduğu sabah programında TikTok kullanan kızı Hira'nın tepkilerini anlattı. Akalın, "Hira, az like almışım diye saatlerce ağlıyor" diyerek dert yandı. 

"HAFTALIK 89 TL'LİK OYUN HAKKI VAR"

7 yaşındaki Hira'nın Özgür Balakar'ın canlı yayınına 7 bin TL göndermesiyle ilgili de konuşan ünlü şarkıcı, "Hira'nın dün dünyası yıkıldı. Normalde deliliğim tutar, bağırır çağırırım ama dün onun bir hatası olmadığını söyledim. 'Anne yemin ederim ben basmadım. Ben parayla bir şey almadım' dedi. 

Hira'nın haftalık 89 TL oyun hakkı var. O oyunu da her zaman benden izin alarak alıyor" dedi. 

Kaynak: Haber Global TV

Demet Akalın Özgür Balakar TikTok