Mehmet Dereli sevgilisine bebek izni verdi mi? İlk kez Magazin Panorama'ya konuştu!

Sosyetenin tanınmış ismi olan Mehmet Dereli'nin Brezilyalı sevgilisi Elaine Fonseca'nın Miami'deki bir sperm bankasına başvurup hamile kaldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Dereli, konuyla ilgili ilk kez Magazin Panorama'ya konuştu.

2016'da karaciğer nakli olarak hayata tutunabilen İstanbul Motor Piston'un ortağı 61 yaşındaki Mehmet Dereli'nin Brezilyalı sevgilisi Elaine Fonseca’nın üç aylık hamile olduğu ancak bebeğinin Mehmet Bey'den olmadığı iddiası sosyeteyi karıştırdı. 

Mehmet Dereli sevgilisine bebek izni verdi mi? İlk kez Magazin Panorama'ya konuştu! - Resim : 1

İddialara göre, 37 yaşındaki sevgilisinin bebek isteğini "Bu yaştan sonra sorumluluk alamam" diyerek reddeden Mehmet Dereli, konuyla ile ilgili ilk kez Gökhan Kimsesizcan'a açıklama yaptı.

Mehmet Dereli sevgilisine bebek izni verdi mi? İlk kez Magazin Panorama'ya konuştu! - Resim : 2

Sosyeteyi karıştıran iddia hakkında Gökhan Kimsesizcan'a konuşan Mehmet Dereli, sperm bankasından çocuk sahibi olmanın çok sık yapılan bir işlem olduğunu, konunun büyütüldüğünü belirtti. Sevgilisinin bebek sahibi olmak istediğini ancak sağlık sorunları nedeniyle kendisi için böyle bir durumun mümkün olmadığını belirten Dereli, sevgilisinin bir sperm bankasından aldığı spermle hamile kaldığı iddialarını doğruladı. 

Mehmet Dereli sevgilisine bebek izni verdi mi? İlk kez Magazin Panorama'ya konuştu! - Resim : 3

MAGAZİNİN KALBİ MAGAZİN PANORAMA'DA ATIYOR…  

Deniz Akkaya ve Gökhan Kimsesizcan Haber Global ekranlarında magazin dünyasının panoramasını çıkarıyor.   

Türkiye'den ve dünyadan en güncel haberler, gündemi değiştiren olaylar, magazin dünyasının çok konuşulan isimleri, skandallar, polemik yaratan açıklamalar ve olay görüntüler…  

Hepsi ve daha fazlası her hafta sonu "Magazin Panorama"da…  

Magazin Panorama, her Cumartesi-Pazar 10.00'da Haber Global'de. 

Mehmet Dereli Magazin Panorama Deniz Akkaya Gökhan Kimsesizcan Haber Global