Kerem Bürsin: Feminist politikama maçoluk uymuyor

Kerem Bürsin: Feminist politikama maçoluk uymuyor

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı Kerem Bürsin, Haber Global ve Kontra YouTube kanalında yayınlanan 'Hikayede Kalmasın' programına konuk oldu. Bürsin, Haber Global muhabiri Emrah Akçaay'a özel açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, 'Hikayede Kalmasın'da Instagram'da paylaştığı fotoğrafların hikayesini ilk kez anlattı. 

Kerem Bürsin: Feminist politikama maçoluk uymuyor - Resim : 1

Hakkında merak edilenleri anlatan ünlü oyuncu, ailesiyle yakın bir ilişkiye sahip olduğunu söyledi. 

Bürsin, "Ailenizle ilişkiniz nasıl?" sorusuna, "Birbirimize sımsıkı sarılan bir aileyiz. Yaşlar da ilerledikçe ilişkimiz dostluğa döndü. Öğrendiğim çoğu şeyi ailemden öğrendim. İyiyiz yani yakınız" yanıtı verdi. 

Ünlü oyuncu "Aileniz Türkiye'de ünlü bir isim olmanıza karşı çıktı mı?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Ünlü olmama kimse odaklanmadı. Daha ziyade hayatımı bu meslekle sürdürmemin zorluklarını çekmemi istemediler. Hele Amerika’da birden pat diye kariyerli bir oyuncu olamıyor. Beni böyle bir hengamenin içinde görmek istemediler. Babam daha ziyade hiç istemedi. Annem daha gizli destekçilerdendi. Zorluk çekmemi istemediler ama günün sonunda hepsi kararıma saygı duydu."

Kerem Bürsin: Feminist politikama maçoluk uymuyor - Resim : 2

"BABAM OYUNCU OLMAMI HİÇ İSTEMEDİ"

Samimi açıklamalarda bulunan Bürsin, babası Pamir Bürsin'in meslek olarak oyunculuğu seçmesini istemediğini ifade etti.

Bürsin, konuyla ilgili, "Ailem ünlü olacağıma hiç odaklanmadı. Daha ziyade hayatımda bu mesleğin zorluklarımı çekmemi istemediler. Babam oyuncu olmamı hiç istemedi. Annem beni hep destekledi ama günün sonunda hepsi kararıma saygı duydu. Ben şu anki durumdan çok mutluyum. Aşırı şanslıyım. Çocukken hayalini kurduğum işi yapıyorum" şeklinde konuştu.

"İSTANBUL'DA OLMAMIN BİR ANLAMI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Kerem Bürsin, dünyanın birçok şehrinde yaşadığını açıkladı. Oyuncu, İstanbul hakkında ise, "Buraya daha önce geliyordum. Silivri'de yazlığımız vardı. Türkiye maceram Silivri ile başladı. Daha sonra İstanbul’a yerleşme kararı aldım. 8 yıldır bu büyülü şehirdeyim. Burada olmamın bir anlamı olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

34 yaşındaki Bürsin, "İlk taşındığımda birçok arkadaşım bana 'Neden metro kullanıyorsun?' diyordu. Durumu sınıfsal bir olaya getiriyorlardı. Dünyanın hiçbir yerinde böyle değil. Anlamakta güçlük çekiyordum. Pratik bir şey metro. Bir yere iki saatte gitmek yerine, 15 dakikada gitmeyi tercih ederim" şeklinde konuştu.

Kerem Bürsin: Feminist politikama maçoluk uymuyor - Resim : 3

"O PROJE İÇİME SİNMEDİ"

Bürsin, 2018 yapımı blutv dizisi Yaşamayanlar hakkında da konuşan Bürsin, "Projenin yapımcılarından birisi olduğum için rahatlıkla söyleyebiliyorum ki proje içime sinmedi. Bu, bence Türkiye'nin vampir dizilerine hazır olmasıyla ilgili bir durum değil. Sen iyi sunarsan, o zaman onu herkesin kabul ettiğini görürüz ama bizim işi doğru sunamamız dezavantajımız oldu. Bir kez daha vampir olmayı çok isterim.

Fakat bir deneyimdi ve güzeldi. Yapımcı olarak ilk işlerimizden biriydi ve bu nedenle önemli bir tecrübeydi. Ben çok zevk aldım" dedi. 

Kerem Bürsin: Feminist politikama maçoluk uymuyor - Resim : 4

"HANDE İLE OLDUĞUM İÇİN ŞANSLIYIM"

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Hande Erçel ile ilişkisine dair şunları söyledi:

“Kendisiyle daha önce tanışmıyorduk. Aramızda ilk tanışma günümüzü konuşuyoruz. Yani 'Ne zaman?' İş nedeniyle bir araya geldik. Arkadaşlığımız, dostluğa dönüştü. Çok yakın arkadaş ve birbirimize zor zamanlarımızda destek olduk. Bir noktadan sonra tabii, 'Allah Allah, acaba?' dedik. Şanslıyız. Ben Hande ile olduğum için şanslıyım."

"MAÇO DEĞİLİM"

Kerem Bürsin, "Maço musunuz? Sevgilinizin kıyafetine karışır mısınız?" sorularına ise, "Bence maço değilim. Politikama maçoluk uymuyor. Feminist politikama maçoluk uymuyor. Hiç 'Geçmişte karışmadım' diyemem. Bu olayı da hata olarak görüyorum. Hatalarım oldu. El kaldırma ya da küfretme olmadı ama 'Ya bunu mu giyeceksin!' dediğim oldu ama kitaplar okuyarak bunların ne kadar yanlış olduğu gördüm" şeklinde yanıt verdi.

"FATİH TERİM'LE DEVAM ETMELİYİZ"

Futbola büyük bir ilgisi olduğunu söyleyen Kerem Bürsin, "Galatasaray'da Taylan'ı beğeniyorum. Onyekuru bence takımda olmalı. Ben Fatih Terim'i seviyorum. Bence Fatih Terim ile yola devam edilmeli. Çok başarılı ve saygın bir hoca. Bu sezon Beşiktaş şampiyonluğu hak etti. Onlara karşı da sempatim var.

Bizim teknik direktör alışverişimiz maalesef sosyal medya gibi... Hemen tüketiyoruz. Umarım Fatih Terim'le devam ederiz. Sergen Yalçın Beşiktaş'ta devam eder..." dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Kerem Bursin Sen Çal Kapımı Hande Erçel magazin haberleri Yaşamayanlar Yaşamayanlar dizisi BluTV dizileri Fatih Terim Galatasaray İstanbul