Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç'ın canlı yayınında hüngür hüngür ağladı

Magazin Haberleri Gündem haberleri TikTok

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç ile sosyal medya canlı yayınında duygusal bir an yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Geçtiğimiz günlerde kendinden 40 yaş küçük genç aşkına evlilik teklifi etmesi ile gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç ile sosyal medya canlı yayınında sohbet ederken gözyaşlarına hakim olamadı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş genç olan 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'a doğum gününde evlenme teklif etmesiyle şaşırtmıştı.

Serdar Ortaç ile canlı yayında sohbet eden Mehmet Ali Erbil, Ortaç'ın 'Bilsem Ki' şarkısından bahsedildiği anlarda hüngür hüngür ağladı.

Sosyal medyada gündem olan videoya yorum yağdı.

'BİLSEM Kİ' ŞARKISINDA AĞLADI

Serdar Ortaç ile TikTok yayınında olan Mehmet Ali Erbil'in Ortaç'ın Bilsem Ki, şarkısına ağladığı kameralara yansıdı.

EVLİLİK TEKLİFİ

6 aydır kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil, evlilik kararı aldı. Çift, kasım ayında Amerika'da sade bir törenle nikah masasına oturacak.

66 yaşındaki şovmen Mehmet Ali Erbil 6. kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Tam 5 aydır, kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile birlikte olan Mehmet Ali Erbil, genç sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifi etti. 

KASIM AYINDA EVLENECEKLER

2. Sayfa'nın haberine göre, Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle Kasım ayında Amerika'da sade bir nikahla evlenmeyi planlıyor. Çiftin nikah törenine kimleri çağıracağı ve Gülseren Ceylan'ın nasıl bir gelinlik tercih edeceği merak edilmeye başlandı. Öte yandan babasının ilişkisine en başından beri sessiz kalan Yasmin Erbil'in nikaha katılıp katılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

 

Kaynak: Haber Global TV