Mehmet Ali Erbil el sıkıştı! Ekranlara dönüyor

Mehmet Ali Erbil el sıkıştı! Ekranlara dönüyor

Uzun yıllar kaçış sendorumu hastalığıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil, Çarkıfelek programıyla ekranlara geri dönüyor. İşte detaylar...

Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle 235 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olan Mehmet Ali Erbil, sağlık açısından sıkıntılı günlerini geride bıraktı.

Ünlü şovmen hayranlarından gelen yoğun istek üzerine Çarkıfelek programıyla ekranlara geri döneceğini açıkladı.

Mehmet Ali Erbil el sıkıştı! Ekranlara dönüyor - Resim : 1

UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan “Hayatın İçinden” programının yorumcusu Tayyar Işıksaçan, Mehmet Ali Erbil’in hayranlarına müjdeyi verdi.

Tayyar Işıksaçan, "Cuma günü Mehmet Ali Erbil, Polat Yağcı ile el sıkıştı. Haftada 2 gün Çarkıfelek’i yapmak üzere imza attı. Sanıyorum Haziran’ın ortası gibi ekranlarda olacak" dedi.

Mehmet Ali Erbil el sıkıştı! Ekranlara dönüyor - Resim : 2

"HALKIMIZIN GÜLMEYE İHTİYACI VAR"

Mehmet Ali Erbil, uzun yıllar sunuculuğunu üstlendiği Çarkıfelek programıyla ilgili şunları söylemişti: 

"Gözlemlediğim kadarıyla halkımızın eskisine oranla çok daha fazla gülmeye ihtiyacı var. Bir aksilik olmazsa Haziran ayı gibi ya da Kurban Bayramı'nda, sürpriz bir kanalla sevenlerimle buluşmayı umut ediyorum, ben de onları çok özledim." 

Mehmet Ali Erbil el sıkıştı! Ekranlara dönüyor - Resim : 3

MALİ’YE KÖTÜ HABER

Erbil, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabına eklediği fotoğrafla, yeni aşkını ilan etmişti.

Erbil'in Instagram profil fotoğrafına kendisinden 40 yaş küçük Funda Aksoy'la yan yana fotoğrafını koyması, "yeni aşk ilanı" olarak yorumlanmıştı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in 24 yaşındaki Funda Aksoy'dan kötü haber geldi. Yaşananların ardından Erbil ile aşk yaşadığı iddia edilen Funda Aksu sessizliğini bozdu.

2. Sayfa'ya sosyal medya üzerinden ulaşan Aksu, "Sadece telefonla görüntülü görüştük, hiç yan yana gelmedik. Herhangi bir aşk söz konusu olamaz" diye konuştu.

"PROFİL RESMİNİ KENDİSİ YAPMIŞ"

Aksu, sözlerine "Kendisi yaşça büyük benden. Profil resmi kendisi yapmış kolajla, görüşmedim. O yüzden mümkün değil böyle bir şey" demişti. 

Kaynak: Haber Global TV

Mehmet Ali Erbil çarkıfelek Çarkıfelek hangi kanalda yayınlanacak magazin haberleri