Mehmet Ali Erbil açıkladı: İbrahim Tatlıses evlendi mi?

Mehmet Ali Erbil açıkladı: İbrahim Tatlıses evlendi mi?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yakın dostu İbrahim Tatlıses'in ilişkisi ve evlilik iddiaları hakkında konuştu.

Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle 235 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olan Mehmet Ali Erbil, sağlık açısından sıkıntılı günlerini geride bıraktı.

Yakında Çarkıfelek programı ile ekranlara döneceğini açıklayan Erbil, yoğun bir tempoya başlamadan önce ailesiyle vakit geçiriyor. 

Mehmet Ali Erbil açıkladı: İbrahim Tatlıses evlendi mi? - Resim : 1

Ünlü şovmen önceki gün oğlu Ali Sadi, kızı Sezin ve torunu Elisa ile Tarabya'da  görüntülendi. 

Mehmet Ali Erbil açıkladı: İbrahim Tatlıses evlendi mi? - Resim : 2

Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Mehmet Ali Erbil, tam kapanma sürecini evde maç izleyerek vakit geçirdiğini söyledi. Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaçırması hakkında konuşan Erbil, "Fenerbahçe beni verem etti! Sivas'ı yenseydik şampiyon oluyorduk. Sergen Yalçın ve Fatih Terim patlıcan moru olacaktı ama olmadı" dedi.

Mehmet Ali Erbil açıkladı: İbrahim Tatlıses evlendi mi? - Resim : 3

"GÖNÜL NİKAHI YAPTI"

"Yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses'in yardımcısı Gülçin Karakaya ile evlendiği iddia edilmişti. Konu hakkında konuşan Mehmet Ali Erbil, "Gönül nikahı yaptı. İbrahim resmen evlenmedi. Eğer evlenseydi nikahına giderdik ama bir şey takamazdık" diyerek güldürdü.

"KADINLARA DM'DEN YÜRÜYORUM"

Erbil, muhabirlerin "Kızlar peşimi bırakmıyor demiştiniz. Yeniden evlenmeyi düşünür müsünüz?" sorusuna, "Gündemimde evlilik yok. Kadınlara sadece Instagram DM'den yürüyorum" cevabını verdi.

Kaynak: Haber Global TV

ibrahim tatlıses ibrahim tatlıses evlendi mi Mehmet Ali Erbil magazin haberleri