Herkesten sır gibi sakladı... Dünyaca ünlü model 50 yaşında anne oldu

Herkesten sır gibi sakladı... Dünyaca ünlü model 50 yaşında anne oldu

Dünyaca ünlü model Naomi Campbell, 50 yaşında anne oldu. Campbell kızının fotoğrafını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Dünyaca ünlü model Naomi Campbell, hayranlarını sevindiren bir haber verdi. 50 yaşındaki Campbell ilk kez anne olduğunu duyurdu.

Herkesten sır gibi sakladı... Dünyaca ünlü model 50 yaşında anne oldu - Resim : 1

"BENİ ANNESİ OLARAK SEÇTİ"

Sosyal medya hesabından bebeğin ayağını gösteren bir fotoğraf paylaşan ve kız çocuğunun dünyaya geldiğini belirten Campbell, “Bu küçük ve güzel nimet beni annesi olarak seçti. Bu güzel ruhun hayatımda olmasından ötürü onur duyuyorum. Seninle aramdaki bağı tarif edecek bir kelime yok. Daha büyük bir aşk olamaz” ifadelerini kullandı.

Geçmişte Robert de Niro, Mike Tyson, Adam Clayton ve Flavio Briatore gibi pek çok ünlü isimle ilişkisi olan Campbell, bebeğin babasının kim olduğuna dair bir detay paylaşmadı. İngiliz basını Campbell’in taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olmuş olabileceğini de gündeme getirdi.

"YALNIZ ANNE OLMAK İSTEMİYORUM"

Campbell 2017’de Evening Standard’a verdiği bir röportajda anne olma isteğinden bahsetmişti. Campbell, “Çocuk sahibi olmayı her zaman düşünüyorum. Bilimin geldiği noktayı düşünürsek sanırım ne zaman istersem olabilirim. Ancak yalnız bir anne olmak istemiyorum. Bir baba figürünün önemli olduğunu düşünüyorum. Bugün için hislerim bu yönde” demişti.

Kaynak: Haber Global TV

Naomi Campbell magazin haberleri