Masumlar Apartmanı 39. Bölüm Full İzle

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı 39. Bölüm Full İzle

TRT 1'de Masumlar Apartmanı dizisinin 39. bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 21 Eylül Salı günü tarihli Masumlar Apartmanı dizisinin 39. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. Masumlar Apartmanı 39. Bölüm İzle.

Masumlar Apartmanı dizisinin heyecanla beklenen sezon finali yani 39. bölümü 14 Eylül Salı günü TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

MASUMLAR APARTMANI 38. BÖLÜMDE NE OLDU?

İnci’nin ölümünün ardından geçen zamanda kimsenin hayatın yeni zorluklarıyla mücadele edecek hali kalmamıştır. Memduh ve Ege birbirlerine ve apartmandakilere destek olmaya çalışırken, Han’ın hastaneden çıktıktan sonra kendini eski hayatına tamamen kapatması Safiye başta olmak üzere herkesi etkiledi. Artık evdeki sorunlar içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Han’ın durumu, Naci’nin hastalığı Safiye’nin takıntılarını çok daha ileri bir safhaya taşıdı. Gülben, her zamanki gibi ailesinin yanında olmak için kendi mutluluğundan vazgeçti. Hikmet ise ilerleyen hastalığının etkilerini yaşarken unutkanlığı sebebiyle herkese zor anlar yaşatmaya devam etti. Sonunda bu duruma dayanamayan Neriman ipleri eline alır ve bir adım attı. Ancak apartmana gelen beklenmedik bir misafir işin seyrini değiştirdi.

MASUMLAR APARTMANI 39. BÖLÜM İZLE 

Masumlar Apartmanı dizisinin 21 Eylül Salı günü yayınlanan sezon finalini yani 39. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle'den izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRT izle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

MASUMLAR APARTMANI 39. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 

Kaynak: Haber Global TV

trt dizileri dizi izle dizi haberleri trt 1 izle masumlar apartmanı yeni bölüm izle trtizle trt izle masumlar apartmanı son bölüm