Masumlar Apartmanı'nın yıldızından Kerem Bürsin'e destek

Masumlar Apartmanı'nın yıldızından Kerem Bürsin'e destek

Masumlar Apartmanı'nın yıldızı Farah Zeynep Abdullah, bir ödül töreninde sunucu Bay J'nin sözleriyle büyük şok yaşayan meslektaşı Kerem Bürsin'e destek verdi.

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, dün akşam Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Yılın Yıldızları Ödül Töreni'ne katıldı. Gecede birbirinde ünlü isimler ödül aldı. Öğrenciler tarafından yapılan oylama sonucunda Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan Kerem Bürsin de "2020 yılının en beğenilen erkek dizi oyuncusu" ödülünü aldı.

Masumlar Apartmanı'nın yıldızından Kerem Bürsin'e destek - Resim : 1

Bürsin, ödülünü alıp sahneden inerken büyük bir şok yaşadı. Törenin sunucusu Bay J'nin "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti" sözlerinin ardından adeta salonda buz kesti.

Masumlar Apartmanı'nın yıldızından Kerem Bürsin'e destek - Resim : 2

Açıklamalara sinirlenen Bürsin, gazetecilerin sorularını yanıtlamadan salonu terk etti.

"NE KADAR AYIP"

Ödül gecesinde yaşanan olaydan sonra gündem olan Kerem Bürsin'e meslektaşı Farah Zeynep Abdullah'tan destek geldi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda "Kerem'e yapılan ne kadar ayıp" ifadelerini kullandı. Abdullah'ın paylaşımı çok sayıda beğeni aldı.

Masumlar Apartmanı'nın yıldızından Kerem Bürsin'e destek - Resim : 3

"KALBİNİ KIRDIĞIM İNSANLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM"

Çıkan haberlerin Twitter'da gündem olmasının ardından Bay J ise konuyla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Çok fazla tepki gelince açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Magazinci arkadaşlar biliyorum işiniz bu ama keşke konuşmamın başını da yayınlasaydınız ve gerçekten oyuncuların zor şartlarda çalıştığını söylediğimi duysaydı herkes. Ciddi ciddi sanatçıların zor koşullarından bahsediyordum.

Sadece sonundaki sarkastik bir şakaydı. Kimsenin parasında gözüm olduğundan falan değil ama amacını aşmış olabilir şakam. Bu yüzden kalbini kırdığım insanlardan özür diliyorum. Kerem Bürsin'i çok severim. Hiçbir sanatçı arkadaşımın da kalbini kıracak bir şey yapmam. Sevgili Kerem; ne kadar zor şartlar altında çalıştığınızı çok iyi biliyorum. Sen zeki bir adamsın, böyle bir şakaya alınacak biri değilsin. Bunu biliyorum ve çok sevgilerimi yolluyorum."

Masumlar Apartmanı'nın yıldızından Kerem Bürsin'e destek - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Kerem Bursin bay j bay j kimdir Kerem Bürsin haberleri Sen Çal Kapımı dizisi Yılın Yıldızları Ödül Töreni magazin haberleri kerem bürsin ödül yılın yıldızları ödül töreni 2020 kerem bürsin ödül töreni Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı dizisi