Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola doğum gününü sevgilisiyle kutladı

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola doğum gününü sevgilisiyle kutladı

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Safiye'yi canlandıran Ezgi Mola, 37 yaşına girdi. Ünlü oyuncu doğum gününü sevgilisi Mustafa Aksakkallı ile kutladı.

Masumlar Apartmanı dizisinde Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah gibi ünlü isimlerle kamera karşısına geçen Ezgi Mola, 37 yaşına girdi.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola doğum gününü sevgilisiyle kutladı - Resim : 1

Ünlü oyuncu yeni yaşını sevgilisi Mustafa Aksakallı ile kutladı. Sosyal medya hesabından doğum günü pastasıyla çekilen fotoğrafını paylaşan Mola, "Sevgi dolu, birbirimizi yargılamadığımız, ötekileştirmediğimiz , ayıplamadığımız, şiddetsiz, huzurlu bir yaş diliyorum kendime ve hepimize. Bana hep hissettirdiğiniz sevginiz için teşekkür ederim, her şey gönlümüzden geçtiği gibi olsun. Sağlıkla, aşkla, huzurla" notunu yazdı.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola doğum gününü sevgilisiyle kutladı - Resim : 2

Mustafa Aksakkallı da sevgilisi Ezgi Mola'nın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola doğum gününü sevgilisiyle kutladı - Resim : 3

KANSERLİ ÇOCUKLARA UMUT OLDU

Ünlü oyuncu, doğum günü için İyilik Paylaş platformu üzerinden bağış kampanyası başlattı. Kanserli çocuklara umut olan kampanya kapsamında Kanserli Çocuklara Umut Vakfı için 15 günde, 48 bin TL toplanması amaçlandı. Rekora imza atıldı ve 4 günde hedeflenen miktar aşıldı. Bağışlar, 49 bin TL’ye kadar ulaştı. 

Ezgi Mola, sosyal medya hesabından bağış yapan tüm sevenlerine teşekkür etti ve kampanyanın 29 Mart’a kadar devam edeceğini duyurdu. 

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı Mustafa Aksakallı