Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer kimdir, kaç yaşında?

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer kimdir, kaç yaşında?

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Derenoğlu ailesinin en küçük kızı Neriman'ı canlandıran oyuncu Gizem Katmer kimdir, kaç yaşında?

Masumlar Apartmanı’nda ailesi ile sosyal hayat arasında sıkışıp kalan lise öğrencisi Neriman, üzüldüğü anlarda kendisine zarar vermesiyle dikkat çekiyor. Derenoğlu ailesinin en küçük kızı Neriman’ı başarıyla canlandıran Gizem Katmer kimdir, kaç yaşında? İşte oyuncuyla ilgili merak edilenlerin yanıtları…

GİZEM KATMER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Gizem Katmer, 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 22 yaşındaki Katmer, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları-Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Perdesiz Performans Oyunculuk atölyesinde tiyatro ve dizi oyunculuğu yapmaktadır.

Şu sıralar genç oyuncu, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı Masumlar Apartmanı’nın kadrosunda alıyor. 

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer kimdir, kaç yaşında? - Resim : 2

MASUMLAR APARMANI NERİMAN'IN HASTALIĞI NE?

İlk bölümde diğerlerine göre daha normal bir ruh haline sahip görünen astım hastası bir karakteri canlandıran Masumlar Apartmanı sakini Neriman aslında kendine kasıtlı zarar verme eğiliminde olan bir genç kız. 

Neriman strese girdikçe kollarını yara açana kadar kaşıyıp üstüne kolonya döküyor. Bu problemi ilerleyen bölümlerde Neriman’ın başına çok dert açacak gibi görünüyor.

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı Gizem Katmer