Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel diziye ne zaman veda edecek? İşte yeni iddia

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel diziye ne zaman veda edecek? İşte yeni iddia

Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin lise aşkı Naci karakterini canlandıran Tansel Öngel'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor. Sevilen oyuncunun Masumlar Apartmanı'ndaki akıbetiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, sezonun en çok ses getiren yapımları arasında yer alıyor. Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan dizide Ezgi Mola, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Tansel Öngel'in başarılı oyunculuk performansları dikkat çekiyor.

Masumlar Apartmanı'na 10. bölümde dahil olan ve kısa zamanda adından söz ettiren Tansel Öngel'in yapım şirketiyle 13. bölümlük bir anlaşma yaptığı konuşuluyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, bu süre biraz daha uzayabilir.

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel diziye ne zaman veda edecek? İşte yeni iddia - Resim : 1

Ankara'dan İstanbul'a lise aşkı Safiye için geri dönen Naci'nin tek isteği eski sevgilisini psikolojik sorunlarından kurtarmaktır. Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle zor günler geçiren Naci'nin buna vakti olacak mıdır?

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel diziye ne zaman veda edecek? İşte yeni iddia - Resim : 2

MASUMLAR APARTMANI'NDA 20. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İnci, eve girmiş, yepyeni bir maceraya ilk adımı atmıştır. Her ne kadar sağlam durmakta kararlı olsa da daha ilk günden yaşadıkları onu umutsuzluğa sürükler. Han, İnci’yi rahat ettirmek için elinden geleni yapar ancak Safiye’nin planları başkadır. Safiye, İnci’ye hayatı dar etmekle meşgulken Naci’den gelen bir sürpriz, bastırmaya çalıştığı duyguları tekrar canlandırır. Fakat Safiye direnmekte kararlıdır.

Gülben evdeki dengeleri korumaya çalışırken, Hikmet’in kafa karışıklığı İnci ve Safiye arasında yeni bir kriz yaratır. Neriman ise Ege ve Gamze’nin birlikteliğinin acısını henüz atlatamamışken bir de Gamze’nin entrikalarıyla uğraşmak zorunda kalır ve sonunda patlar. Gülru’nun gitmeden önceki son hamlesi ise Safiye’ye yıllar önce kapattığı bir kapıyı yeniden açtırır.

Senaryosu Dr. Gülseren Budaycıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

MASUMLAR APARTMANI’NIN 21. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanının 6 Şubat 2021’de yayınlanması bekleniyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı dizisi Tansel Öngel dizi haberleri