Masumlar Apartmanı'na sürpriz isim! Ortalık karışacak

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı'na sürpriz isim! Ortalık karışacak

Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisine yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. Sevilen diziye tiyatro oyuncusu Selim Can Yalçın'ın ardından İpek Ayaz Kortunç da dahil oldu.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerde yer aldığı Masumlar Apartmanı dün akşam 32. bölümüyle ekrana geldi. 

Dizi hayranlarını ekran başına kilitlemeyi başaran son bölümde sürpriz bir isim dikkat çekti. Sevilen dizinin oyuncu kadrosuna Anıl karakterini canlandıran Selim Can Yalçın’ın ardından İpek Ayaz Kortunç da katıldı.

Masumlar Apartmanı'na sürpriz isim! Ortalık karışacak - Resim : 1

Kortunç, Han’ın eve yardımcı olması için işe aldığı Okşan karakterini canlandırıyor. Safiye’nin eve almakta zorlandığı Okşan’la karşı karşıya gelmesi Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümlerinde işlerin karışacağının habercisi. 

İPEK AYAZ KORTUNÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 

Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Tiyatro oyunculuğu ile birlikte birçok dizi ve filmde de rol aldı. 

Şimdilerde Masumlar Apartmanı dizisinde Okşan karakterini canlandırıyor. 

Masumlar Apartmanı'na sürpriz isim! Ortalık karışacak - Resim : 2

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Han, başındaki dertlerin hangi biriyle uğraşacağını bilemezken İnci’yle Barış arasındaki samimiyet karşısında çileden çıkar. Hikmet isteme hazırlıkları için herkesi seferber eder ve sonunda tüm aile toplanıp Memduh’un evine giderler.

Masumlar Apartmanı'na sürpriz isim! Ortalık karışacak - Resim : 3

İnci’nin yeni işinin kutlama yemeğini fırsat bilen Gülben ve Neriman ise farklı planlar yapar. Ancak herkes dışardayken Hikmet’in gizlice yaptığı bir şey büyük bir krize yol açar. Bu kriz, Han’ın radikal bir karar almasıyla sonuçlanır. Han’ın emrivakisi, Safiye’yi delirme noktasına getirir. Naci ise tedavi konusunda Han’ın istediklerini yapacağını söyler. Ancak bir şartı vardır.

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı kaç yaşında Masumlar Apartmanı 32. Bölüm izle masumlar apartmanı son bölümde neler oldu