Masumlar Apartmanı dizisinin 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Han'ın sırrı ortaya çıkıyor

Masumlar Apartmanı Fragman Dizi Haberleri
Masumlar Apartmanı dizisinin 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Han'ın sırrı ortaya çıkıyor

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'nın 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Han'ın ilk bölümlerden beri sakladığı sırrının ortaya çıktığı görülüyor.

Seyirciyi her hafta ekran başına kilitlemeyi başaran Masumlar Apartmanı'nın 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinde bu hafta da heyecan hız kesmeyecek.

SAFİYE BİR KEZ DAHA YIKILIYOR!

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı'nın yeni bölüm fragmanında, Safiye Naci’nin hastaneye kaldırıldığını görüyor ve kendini suçlamaya başlıyor. Safiye, annesinin hayalinin suçlamalarıyla karşı karşıya kalıyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Han'ın sırrı ortaya çıkıyor - Resim : 1

İnci ise Naci’ye olanlardan dolayı Han'dan şüpheleniyor. İnci, Han'a Naci'yi ölümle tehdit ettiğini ve ardından bu şekilde bulunmasının garip geldiğini söylüyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Han'ın sırrı ortaya çıkıyor - Resim : 2

Diğer yandan yine gece çöplüğe giden Han ise vitrin mankeniyle konuşurken Esra'ya yakalanıyor.

Masumlar Apartmanı 22 bölüm 16 Şubat Çarşamba akşamı TRT1 ekranlarında yayınlanacak. 

MASUMLAR APARTMANI 22. BÖLÜM FRAGMANI

MASUMLAR APARTMANI'NDA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Masumlar Apartmanı'nın 9 Şubat Salı akşamı izleyici ile buluşan 21. bölümünde, Safiye Naci'yle dışarı çıkacağı için büyük bir heyecan yaşadı. Safiye, Han’dan kendisine yeni kıyafetler almasını istedi. Safiye’nin bu değişimini tüm ailesi mutlulukla izledi. 

Öte yandan İnci, Naci'nin yazdığı günlüklerden onun ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrendi. İnci bu durumu Han'a anlattı. Han ise Naci'nin ölümüyle ablasının büyük bir yıkım yaşayacağını düşündü. Naci'nin karşısına çıkan Han, buradan çekip gitmesini ve bir daha Safiye'yle konuşmamasını istedi. Han bunu yapmadığı takdirde Naci'ye kendisini öldüreceği tehdidinde bulundu. Final sahnesinde ise yeni kıyafetlerini giyen Safiye büyük bir heyecan içinde apartman girişine çıkarak ilk ve tek aşkı Naci'yi bekledi.

Masumlar Apartmanı dizisinin 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Han'ın sırrı ortaya çıkıyor - Resim : 3

Ancak Naci'nin gelmemesi Safiye'yi telaşlandırdı. Son sahnede ise o anlarda Naci'nin otel odasında kanlar içinde yerde yattığı görüldü.

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNİN KONUSU

Senaryosu Dr. Gülseren Budaycıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

Kaynak: Haber Global TV

dizi haberleri fragman haberleri