Masumlar Apartmanı dizisi bu akşam var mı? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman?

Masumlar Apartmanı Dizi Haberleri
Masumlar Apartmanı dizisi bu akşam var mı? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman?

Başrolleri Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın paylaştığı Masumlar Apartmanı 47. bölüm yayın tarihi seyirciler tarafından merak konusu oldu. Peki, 2022 Dünya Kupası Karadağ -Türkiye maçını yayınlayacak olan TRT1 aynı gün Masumlar Apartmanı’nı ekrana getirecek mi? İşte detaylar...

TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin Karadağ - Türkiye Dünya Kupası eleme maçı nedeniyle ekranlara bir hafta ara vereceği iddia edilmişti.

Masumlar Apartmanı hayranlarını üzen bu gelişmenin ardından TRT 1’den flaş bir hamle geldi. Peki, Masumlar Apartmanı bu akşam yok mu? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman?

Masumlar Apartmanı dizisi bu akşam var mı? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman? - Resim : 1

MASUMLAR APARTMANI BU AKŞAM YOK MU? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Milli maçın saat 22:45’te başlayacak olması nedeniyle Masumlar Apartmanı’nın yayınlanmasıyla ilgili bir engel bulunmuyor. Bu nedenle dizi saat 20:00’de özetsiz yeni bölümüyle takipçilerinin karşısında olacak.

Masumlar Apartmanı 47. özetsiz bölümüyle 16 Kasım Salı akşamı saat 20.00'de TRT 1'de!

Masumlar Apartmanı dizisi bu akşam var mı? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman? - Resim : 2

MASUMLAR APARTMANI 47. BÖLÜM FRAGMAN

MASUMLAR APARTMANI 47. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ufuk’un kapıya gelişinin ardından Safiye, Han’ın Rüya’ya karşı korumacı tavrını sorgular. Yaşanan tartışma sırasında Safiye’nin ağzından çıkan birtakım itiraflar Gülben’in kalbini daha da kırar ve evde iki kız kardeş arasında soğuk savaş başlar.

Kitapçının açılışı yaklaşırken Naci, Safiye’nin açılışa gelmeyecek oluşunun hüznü içindedir. Gülben, Esat’ı evliliği ertelemeye ikna etmek için çabalarken, Safiye’nin yaptığı bir şey Gülben’e ablasının geleceği için cesur bir adım attırır. Sonunda açılış gelir çatar. Naci, umutsuzca gözü kapıda Safiye’yi beklerken Han ise başka bir açılışa ve uzun zamandır ertelediği bir karşılaşmaya doğru yol almaktadır.

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı masumlar apartmanı dizi Masumlar Apartmanı bu akşam var mı Masumlar Apartmanı yeni bölüm TRT 1 yayın akışı TRT 1 TRT 1 dizi dizi dizi haberleri