Masumlar Apartmanı Sezon Finali İzle - 37. Bölüm

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı Sezon Finali İzle - 37. Bölüm

TRT 1'de Masumlar Apartmanı dizisinin sezon finali yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 8 Haziran Salı günü tarihli Masumlar Apartmanı dizisinin 37. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. Masumlar Apartmanı Sezon Finali İzle.

Masumlar Apartmanı dizisinin heyecanla beklenen sezon finali yani 37. bölümü 8 Haziran Salı günü TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

MASUMLAR APARTMANI 37. BÖLÜMDE NE OLDU?

İnci’nin gerçekleri öğrenmesinin ardından Han İnci’nin onu terk etmemesi için ikna etmeye çalışır. İnci ise kararlıdır. O sırada İnci’nin öğrendiği başka bir gerçek ise olayların akışını tamamen değiştirecektir. Safiye bir yandan Han ve İnci’nin yaşadıklarına üzülür, ailesini toparlamaya çalışırken, diğer yandan da Naci’nin gidişinin yaklaşmasıyla karmakarışık duygular içindedir. Esat ise Gülben’in neden onunla görüşmediğini öğrenmek için çırpınır ve sonunda Gülben’le konuşmayı başarır.

MASUMLAR APARTMANI 36. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Gülru ve Tomris’in ani gelişi, Naci ve Safiye arasında büyük bir gerilime sebep olur. Safiye, Naci’yi tedaviye ikna etmek için, aralarının bozulmasını bile göze alarak elindeki en güçlü kozu kullanmıştır. Naci, Safiye’ye kararını açıklamak için çok özel bir yer seçer.Hiç beklemediği bir anda Esat’ın annesi Şennur’la tanışan Gülben, bu tanışmayı kazasız belasız atlatsa de asıl sınavı Şennur’un yemek davetinde verecektir.İnci ise Han’a bir sürpriz planlar. Ancak bu planı gerçekleştirebilmek için Safiye’nin olmazsa olmaz kurallarından birini aşması gerekecektir.

MASUMLAR APARTMANI 37. BÖLÜM İZLE - SEZON FİNALİ

Masumlar Apartmanı dizisinin 8 Haziran Salı günü yayınlanan sezon finalini yani 37. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle'den izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

MASUMLAR APARTMANI SEZON FİNALİ 37. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

trt dizileri trt masumlar apartmanı 37. bölüm izle trt 1 izle trtizle trt izle masumlar apartmanı son bölüm izle