Masumlar Apartmanı 36. Bölüm İzle

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı 36. Bölüm İzle

TRT 1'de Masumlar Apartmanı dizisinin 36. bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 1 Haziran Salı günü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 36. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. Masumlar Apartmanı 36. Bölüm İzle.

Masumlar Apartmanı dizisinin heyecanla beklenen 36. bölümü 1 Haziran Salı günü TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

MASUMLAR APARTMANI 36. BÖLÜMDE NE OLDU?

Gülru ve Tomris’in ani gelişi, Naci ve Safiye arasında büyük bir gerilime sebep olur. Safiye, Naci’yi tedaviye ikna etmek için, aralarının bozulmasını bile göze alarak elindeki en güçlü kozu kullanmıştır. Naci, Safiye’ye kararını açıklamak için çok özel bir yer seçer.Hiç beklemediği bir anda Esat’ın annesi Şennur’la tanışan Gülben, bu tanışmayı kazasız belasız atlatsa de asıl sınavı Şennur’un yemek davetinde verecektir.İnci ise Han’a bir sürpriz planlar. Ancak bu planı gerçekleştirebilmek için Safiye’nin olmazsa olmaz kurallarından birini aşması gerekecektir.

MASUMLAR APARTMANI 35. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Safiye, öğrendiği gerçeği daha hazmedememişken bir yandan da Han’ı ne kadar tanıdığını sorgulamaya başlar. Han, ablasına kendini nasıl açıklayacağını düşünürken, yardım etmesini beklediği son kişi ona yol gösterir. İnci’yi terapiyi bırakmaktan başka çaresi olmadığına ikna etmek içinse başka bir planı vardır. Esat, Han ve İnci’nin yardımlarıyla Gülben’e büyük bir sürpriz planlar. Ege’nin evlilik teklifinin sınıfta duyulması Neriman’ın başını derde sokar. Naci’yi tedaviye bir türlü ikna edemeyen Safiye ise büyük bir risk alarak elindeki son kozu kullanır.

MASUMLAR APARTMANI 36. BÖLÜM İZLE

Masumlar Apartmanı dizisinin 1 Haziran Salı günü yayınlanan 36. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle'den izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

MASUMLAR APARTMANI 36. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ANAHTAR KELİMELER: Masumlar Apartmanı 36. Bölüm Tek Parça Full İzle, Masumlar Apartmanı 36. Bölüm izle, trt dizileri, trt masumlar apartmanı 36. bölüm izle, masumlar apartmanı yeni bölüm izle, 1 haziran masumlar apartmanı izle, masumlar apartmanı son bölüm izle

trt dizileri dizi izle dizi haberleri trt 1 izle masumlar apartmanı yeni bölüm izle trtizle trt izle masumlar apartmanı son bölüm izle